Dolis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Arkadaşlar oyunun en çok buff i olan herosu chanter gibi geldi bana ama gözden kaçirdiğimda olabilir sizce en buffer class hangisidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Oyunda zaten buffer denebilecek tek bir class var o da chanter dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Tamam güzel o zaman chanter kascaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Chanter Solo'da sizce nasıl daha ona sıra gelmedi gerçi ob de ama. Oynayan arkadaşlar varsa görüşlerini yazarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Hiç durmuyorsun doğru spelleri gereksiz yere kullanmazsan. Power Shot (tam ismini hatırlamıyorum salladım :D damage ı arttırın zımbırtı işte ) kullanırsan gayet hızlı kesebiliyorsun melee giderek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 pvpde solo en zayıf class ama tabi party classı normalde tek başına takılma düşüncen varsa abysste şansın pek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Classlari lvl 30 a kadar gorunen halleriyle hic yargilamayin, diger oyunlardaki gibi lvl 20-30 a kadar tum skilleri alip daha sonra sadece upgradeleri gelmiyor bu oyunda, hatta classlarin cogunlugu ozellikle assassin 40+ da buyuk farklilik yasiyor tabiki bu tamamen oyucuyada bagli bir durum. Chanter da da ayni sekilde high end de bufflarin upgradelerinin gelmesi ve yeni skillerle chanterin atk speed cidden muazzam bir hal aliyor ve bu sekilde soul shot filan kullanmadan elite bile kesebiliyorsan ama bunun aksine chanter hic bir zaman tam bir healer degil ve eger dps chanter yapilandiriyorsaniz stigmalarin bazilarida heali olumsuz etkileyip dps i yukselten cinsten, bu nedenle pvpde heal yetmediginde sonuc kesin olum oluyor ama dedigim gibi pvp tamamen classtan cok oyuncuya bagli bir sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Open betada chanter kastım,Pve de gercekten hosuma gitti lvl kasımı cok rahat mantraları gercekten hem gruba hemde kendine avantajlar saglıyor.Ammaa rvr da yahut pvp de herhangi bir gladiator gibi charge yahut tmplar gibi pull gibi ozelligi olmadıgından cok rahat kitelanıyor.Group healı olmadıından da dusuk lvlarda grup bulmakta problemi olmaz ama ileriki lvllarda gruplar daha cok 2 clerigi tercih eder gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azman Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Chanter tek başına kasabilir mi? Evet kasabilir ancak çok zorlanır. Chanter için grup şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 hmmm ozaman chanterın spirit master ile birlikte oyunun en iyi solo class ı olduğuna dair atılmış binlerce post ve yüzlerce yazıyı sallamamakta fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Chanter çok güzel solo yapıyor. Ben bile cleric halimle idare ediyorum ki chanter çok daha iyi dps cleric e göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 binlerce postu buradaki 4 postami degistin simdi :) 15 chanterim var ve gercekten durmuyor. bence iyi bir solo classi. tabii level 30 lara kadar falandir sonrasinda herkesin dedigi gibi grupsuz kasar, her class icin gecerli nerdeyse bu tanim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 mayti çentır oynucam ben, pavır level isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 canım benim gel seni çenteyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 offf ne oluyor ya gladmir gel gel. bu aksam templar cleric sorcerer olarak uc kisi basliyoruz. ben 12 oldum templar olarak kucuk bir PL olabilmesi muhtemel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 o satti bile seni bizle oynuyor. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Spatalosdayiz olm :) Tabii sira biterde girebilirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Chanter oynuyorum bende castor'da, bütün auraları aynı anda çalışıyor, onu beklemiyordum =P inşallah bug değildir zira defence/attack/magic auralarını daha şimdiden aldım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 3 ile sınırlı aura olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Yine iyi =) alışmışız her oyunda 1 aura. Gerçi dps'im o kadar iyi değil ne yazıkki birde melee'yim bildiğiniz. Cleric ranged galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Evet chanter biraz hybird bir class. Heal in cleric kadar iyi değil, ama dps in daha iyi ki tam bir dps te değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ben chanter oynuyorum begendim baya survivalı çok yüksek kendinden yüksek moblara çok rahat girebiliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Azman said: Chanter tek başına kasabilir mi? Evet kasabilir ancak çok zorlanır. Chanter için grup şart. serverın bu giriş sorunlarında bile chanterımla 34 olmak üzereyim chanter solo çok rahat kasar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 spatalos mudur nedir orda actım char ı, Gladmir nick. Uyanın da gelin hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Tonton kanuni nerdesin abi sen, sabahları oynuyor dediler oha dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar