Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Evet. Cliff gitti Metallica bitti haklısın. Abi o Master of Puppets daki gibi bir giriş, çok az şarkıda vardır. Metallica çok güzel bir gruptu. Da işte Metallica 91 den itibaren ortaokul çocuklarını metale hazırlama grubu oldu bir deyişle. Çünkü herkes ilk metallica dinler hehe :)[signature][hline][b]Penthesilea, MSN = [email protected] I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Penthesilea, 13 Haziran 2004 15:51 tarihinde demiş ki: Boşverin Metallica'yı ya. Ortaokul öğrencilerinin metal e geçiş grubudur Metallica eeheh :) hehehe gayette doğru bi laf[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 the unforgiven II zaten bence en baba şarkıları[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 sad but true...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: BabacumMostors, 14 Haziran 2004 00:23 tarihinde demiş ki: sad but true... bütün gün bu şarkıyı söyledim,nasıl kurtulabilirim?[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 kurtulamazsın... ama yolunu bulursan bana da söyle ben 1 haftadır kurtulamıyorum i'm your eyes while you're away i'm your pain while you repay you know it's sad but true [signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakanaka Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Hiç ugrasmayın olm ingilizce daha guzel :)[signature][hline]Hakanaka SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silemcer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ya kusura bakmayın ama sad but true nedir ya? tamam güzel şarkı çalması zevki vb ama metallica yı bu şarkıyla nasıl tanımlarsınız master of puppets fade to black and justice for all gibi efsane şarkıları varken kabul edemiyorum.Bide nothing else matters varki o ayrı bi platform Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 senin düşüncelerinin aynısına sahip olmak zorunda mıyız sence?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 metallica aslında çok güzel bir grup. konserleri falan hala güzel. hatta st.anger çıkana kadar metallicaya laf söletmezdim ve bu işi para için yapmıyorlar istediklerini yapıyorlar derdim. st.anger çıktı ve metallica için olan sempatim azaldı. en sevdiğim grup kesinlikle oydu artık değil. metallica elemanları black albümü yaptıktan sonra bi uçak kazasında ölüp efsane olsaydı ne güzel olurdu =)[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Eee, cliff efsane zaten gözümüzde. Adamdan geriye bir tek yüzüğü kaldı, bir de uçaktan dökülen külleri, ama adama şu salak James den 100000 kat daha fazla saygım var. Jason Newsted i çok severim ben. Adam nasıl dayandı o kadar sene bu gruba anlamadım ya. Abi Britney'in şarkılarda daha çok bass var.[signature][hline][b]Penthesilea, MSN = [email protected] I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 uçak değildi o arkası karavan gibi olan arabalardandı. dimi =p[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Adam karavandan dışarı uçarak öldü de, yakılıp külleri California ya saçıldı, ondan dedim.[signature][hline][b]Penthesilea, MSN = [email protected] I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: Penthesilea, 14 Haziran 2004 19:35 tarihinde demiş ki: Abi Britney'in şarkılarda daha çok bass var. ee sana kısaca ohA! derim st. anger a çok bas diye hardcore diyenler ortada dolaşırken bu laf imzalanacak laf yani :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 St. Anger'ı Frantic ve St.Anger dışında dinlemedim ki. Rezaletti, ama bass vardı doğru. O adam iyi bir bassçı, ama Metallica ya bir half-orc yakışmadı yani. Gözümde tamamen 0 oldu, maymun gibi zıplamasıyla falan konserlerde. Ben özellikle Black ve sonrası albumleri kastettiydim.[signature][hline][b]Penthesilea, MSN = [email protected] I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar