tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 gol geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 yedek kadro derken rew? gary neville dışında kim var? kılıf uydurmayalım bişeyler olursa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Hani şans bizim elimizden tutucaktı niye bıraktı bu pozisyonda? asagjalgnakşgnalgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 of spiker. :D "hani şans elimizden tutacaktı? neden bıraktı bu pozisyonda..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Rewendor said: tunch said: valla başa baş oynuyoruz gibi şimdilik, ama MANU yani , 3 dakikada 3-0 yapar , heveslenmemek lazım iyi yandan bakarsak fantezi için 60 dakikaları kaldı :D Yedek kadroyla çıkmışlar çok fark olmaz :) Puan bile gelebilir çok düşük ihtimal de olsa :) kermit said: şurda çok büyük konuşanlar için çok güzel laflar hazırlıycam çok kalp kırıcam eğer istedikleri olmazsa. ama ama yedek kadro?gs oynasa ama yedek kadro fln demezdin. hiç sevmiyorum böyle adamları ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Bu Beşiktaş yerse spikerin deyimiyle Üzülmez'in Valencia'yı kaçırmasından yiyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Şampiyonlar liginde daha gol atan takım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 derken milan çaktı 1 tane. madrid te attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Rewendor said: kermit said: şurda çok büyük konuşanlar için çok güzel laflar hazırlıycam çok kalp kırıcam eğer istedikleri olmazsa. ama ama yedek kadro? bu yedek kadro olayı ne anlamadım ? yani gelip burda futboldan anlamayan birileri yorum yapıp sizde ciddiye alıyosanız acırım size ve futbol bilginize. tamam beşiktaş yenilir dersinizde kalkıp 10 tane yer rekora gider şu olur bu olur diyede çok yüksekten uçmayın sonra göt olur kalırsınız maçın sonunda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Hani şans bizden yanaydı,nasıl çıkıyorlar gördünüzmü. Bu ne biçim spiker;adamdan teknik tek söz yok,habire laf ebeliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 giggs senelerdir 11de oynamıyor. gary neville o'shea dan daha kötü oyuncu? bişeyler dmek istiyorum rew ama , alan yetkilisisin , dokunulmaz şimdi sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ha m.utd yedek kadroyla diyosun sen rewendor vay be yedek kadroya bak bi tek Gigs yok diye kadro yedek oldu Berbatov yok dersin bende sana derimnki berbatov ne bok yiyo o takımda ? ne işe yarıyo ? bi iş yaptığı varmı ? Gigs geçen senede sürekli dk 60 dan sonra giren yada yenik durumdayken kurtarıcı olarak giren bi adamdı. az izleyin şu ingiltere ligini sonra gelip yorum yapın yedek kadro diye. şu kadroda 2 3 kişi değişik hafta içi Totenhamı yendiler izledinmi maçı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 kermit duygularımıza tercüman oldun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 giggs kaç senedir as kadrosunda sayılıyor manunun? rew cidden saçmaladın. aptal aptal yorumlar yapıp sinir bozup , keyfimizi kaçırıyosun. hadi eyvallah beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 futbol bilmeyen adamlar da alan yetkilisi olabiliyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 kermit said: Rewendor said: kermit said: şurda çok büyük konuşanlar için çok güzel laflar hazırlıycam çok kalp kırıcam eğer istedikleri olmazsa. ama ama yedek kadro? bu yedek kadro olayı ne anlamadım ? yani gelip burda futboldan anlamayan birileri yorum yapıp sizde ciddiye alıyosanız acırım size ve futbol bilginize. tamam beşiktaş yenilir dersinizde kalkıp 10 tane yer rekora gider şu olur bu olur diyede çok yüksekten uçmayın sonra göt olur kalırsınız maçın sonunda . hırs yapmıs fsdgfd. mac bitmedi ama daha dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 yok ondan değilde saçma şekilde bok atma bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 abi maç bitsin bitmesin de , manu "ezemeyince" gelip yedek kadro vs muhabbet yapmak çok saçma. sinir bozup ceza vermeye mi çalışıyor anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Masquerade said: hırs yapmıs fsdgfd. mac bitmedi ama daha dur. maç bitmemiş ama yedek kadro diyosunuz ? şu forumda fenerliden çok gs li laf sokan çirkef adamlar var ona üzülüyorum ben az efendi olunda gsliymiş bu diye ayırt edebilelim sizi. yoksa fenerliden bi farkınız olmuyo sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 sakin ol tunch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 neyse yenilmemizi isteyenler ülke puanını düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 kermit said: Masquerade said: hırs yapmıs fsdgfd. mac bitmedi ama daha dur. maç bitmemiş ama yedek kadro diyosunuz ? şu forumda fenerliden çok gs li laf sokan çirkef adamlar var ona üzülüyorum ben az efendi olunda gsliymiş bu diye ayırt edebilelim sizi. yoksa fenerliden bi farkınız olmuyo sorry.ben demedim yedek kadro falan kenk. sakin plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Ben arabayla dolaşmaya çıkıcam, valla izleyemiyorum. Haydi dönüşte güzel haberler alayım işşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 12 Foster 22 O'Shea 5 Ferdinand 15 Vidic 3 Evra 24 Fletcher 18 Scholes 8 Anderson (81) 11 Giggs 9 Berbatov (61) 10 Rooney Substitutes 16 Carrick (61) 7 Owen 23 Evans 17 Nani (81) 20 Da Silva 29 Kuszczak 25 Valencia tothenham kadrosu. fletcher cezalı , o'shea bilmiyorum. ferdinanda da sakatmış. gelip kendini savunucak ama ona rağmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Masquerade said: kermit said: Masquerade said: hırs yapmıs fsdgfd. mac bitmedi ama daha dur. maç bitmemiş ama yedek kadro diyosunuz ? şu forumda fenerliden çok gs li laf sokan çirkef adamlar var ona üzülüyorum ben az efendi olunda gsliymiş bu diye ayırt edebilelim sizi. yoksa fenerliden bi farkınız olmuyo sorry.ben demedim yedek kadro falan kenk. sakin plx. gelip burda hırs yapmışda demiyceksin o zaman. muhattabım senmisin o yukarda bak bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar