Frantic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 "Tatar Ramazan" said: Wispy said: Kadir gecesiymiş yarın, belki melekler yardım ederse bişiler olur. Denizli bu sefer yazsın tahtaya bari; Kornerde Cebrail ön direği Mikail arkayı tutacak. denizli süpriz kadroyla çıkcakmış cebrail mikail yedek başlıcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 rüyamda gördüm beşiktaş 3-1 alıyodu maçı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 tahminimce çarşı grubu mançesterin hızını baya bi keser her ne kadar zor gözüksede beşiktaşın bu maçı kazanma ihtimali %50 'dir bu tarz psikolojik savaşlarda Türk halkı her zaman kazanan taraf olmuştur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 bağırmayla maç kazanılsa bjk evindeki her maçı alırdı yok öyle bişey.man utd her zamanki gibi oynarsa bjk nin iyi oynayıp oynamaması bişey değiştirmez,3-0 gibi bi skor olur.yabancı maçlarla ne kadar türk takımlarını desteklesem de mustafa denizlinin futbolun f sinden anlamayan ezik bi adam oldugunu düşündügüm işin o adam kovulana kadar bjk her kulvarda yenilsin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Ne psikolojik savaşı be, herifler odunu verecekler Beşiktaş'ın ağzına ağzına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 calimero said: rüyamda gördüm beşiktaş 3-1 alıyodu maçı:D Kimse anca rüyanda görürsün dememiş. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 5-1 Manu alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Asteroth said: Ne psikolojik savaşı be, herifler odunu verecekler Beşiktaş'ın ağzına ağzına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 screwy said: Asteroth said: Ne psikolojik savaşı be, herifler odunu verecekler Beşiktaş'ın ağzına ağzına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 bu sezon oynadığımız tüm maçlarda en az gol yiyen takım beşiktaş defans sorunumuz yok bu maçtada gol yiyeceğimizi düşünmüyorum . cok rahat pozisyona girdiğimizde bir gerçek fakat bu pozisyonları gole ceviremiyoruz bu sorunu çözdüğümüz takdirde bu yıl başarılı sonuçlar alabiliriz . bu maçtada yakaladığımız pozisyonları gole cevirirsek galip geliriz . üst oynayan arkadaşlar vakit varken kupanlarını iptal ettirsin bu maçta 2 den fazla gol olmaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ankaraspor sizden daha az gol yedi bizden. ankaraspor > beşiktaş asdsad bunu da alıntılıyalım kaybolmasın. PZero said: bu sezon oynadığımız tüm maçlarda en az gol yiyen takım beşiktaş defans sorunumuz yok bu maçtada gol yiyeceğimizi düşünmüyorum . cok rahat pozisyona girdiğimizde bir gerçek fakat bu pozisyonları gole ceviremiyoruz bu sorunu çözdüğümüz takdirde bu yıl başarılı sonuçlar alabiliriz . bu maçtada yakaladığımız pozisyonları gole cevirirsek galip geliriz . üst oynayan arkadaşlar vakit varken kupanlarını iptal ettirsin bu maçta 2 den fazla gol olmaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 PZero said: bu sezon oynadığımız tüm maçlarda en az gol yiyen takım beşiktaş defans sorunumuz yok bu maçtada gol yiyeceğimizi düşünmüyorum . cok rahat pozisyona girdiğimizde bir gerçek fakat bu pozisyonları gole ceviremiyoruz bu sorunu çözdüğümüz takdirde bu yıl başarılı sonuçlar alabiliriz . bu maçtada yakaladığımız pozisyonları gole cevirirsek galip geliriz . üst oynayan arkadaşlar vakit varken kupanlarını iptal ettirsin bu maçta 2 den fazla gol olmaz . O değilde hocam bu Mustafa Topaloğlu ile akrabalık derecen ne senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 PZero said: bu sezon oynadığımız tüm maçlarda en az gol yiyen takım beşiktaş defans sorunumuz yok bu maçtada gol yiyeceğimizi düşünmüyorum . cok rahat pozisyona girdiğimizde bir gerçek fakat bu pozisyonları gole ceviremiyoruz bu sorunu çözdüğümüz takdirde bu yıl başarılı sonuçlar alabiliriz . bu maçtada yakaladığımız pozisyonları gole cevirirsek galip geliriz . üst oynayan arkadaşlar vakit varken kupanlarını iptal ettirsin bu maçta 2 den fazla gol olmaz . doğru söze ne denir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 PZero said: bu sezon oynadığımız tüm maçlarda en az gol yiyen takım beşiktaş defans sorunumuz yok bu maçtada gol yiyeceğimizi düşünmüyorum . cok rahat pozisyona girdiğimizde bir gerçek fakat bu pozisyonları gole ceviremiyoruz bu sorunu çözdüğümüz takdirde bu yıl başarılı sonuçlar alabiliriz . bu maçtada yakaladığımız pozisyonları gole cevirirsek galip geliriz . üst oynayan arkadaşlar vakit varken kupanlarını iptal ettirsin bu maçta 2 den fazla gol olmaz . Uslanmamış hala gfdgfdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 PZero said: bu sezon oynadığımız tüm maçlarda en az gol yiyen takım beşiktaş defans sorunumuz yok bu maçtada gol yiyeceğimizi düşünmüyorum . cok rahat pozisyona girdiğimizde bir gerçek fakat bu pozisyonları gole ceviremiyoruz bu sorunu çözdüğümüz takdirde bu yıl başarılı sonuçlar alabiliriz . bu maçtada yakaladığımız pozisyonları gole cevirirsek galip geliriz . üst oynayan arkadaşlar vakit varken kupanlarını iptal ettirsin bu maçta 2 den fazla gol olmaz . go on holiday neco biraz dinlenmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 PZero said: bu sezon oynadığımız tüm maçlarda en az gol yiyen takım beşiktaş defans sorunumuz yok bu maçtada gol yiyeceğimizi düşünmüyorum . cok rahat pozisyona girdiğimizde bir gerçek fakat bu pozisyonları gole ceviremiyoruz bu sorunu çözdüğümüz takdirde bu yıl başarılı sonuçlar alabiliriz . bu maçtada yakaladığımız pozisyonları gole cevirirsek galip geliriz . üst oynayan arkadaşlar vakit varken kupanlarını iptal ettirsin bu maçta 2 den fazla gol olmaz . kesin birinin fakei ama.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 demirören'in fake'i bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 bence senin fake in masq zaten fake üstadı olarak biliniyosun forumda ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 hşşş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 masq la pzero aynı anda online olmuyor!! dikkatlerden kaçmadı!!1!1onoenoeoneo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 herşey iyi güzel de kupan ne baba? Konuya hitaben bende +5 yapar manu. hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Star mı veriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 PZero said: bu sezon oynadığımız tüm maçlarda en az gol yiyen takım beşiktaş defans sorunumuz yok bu maçtada gol yiyeceğimizi düşünmüyorum . cok rahat pozisyona girdiğimizde bir gerçek fakat bu pozisyonları gole ceviremiyoruz bu sorunu çözdüğümüz takdirde bu yıl başarılı sonuçlar alabiliriz . bu maçtada yakaladığımız pozisyonları gole cevirirsek galip geliriz . üst oynayan arkadaşlar vakit varken kupanlarını iptal ettirsin bu maçta 2 den fazla gol olmaz . Adam inanmış beeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 siz geçin dalganızı gs maçını saymazsak ligde yediğimiz toplam gol sayısı 1 . bu ne demek oluyor az gol yiyen takımız bunun neresi yanlış ? gene gs maçını saymazsak attığımız gol sayısı 3 normalde daha fazla atmamız lazımdı ama atamadık . bu ne demek oluyor cok gol atan bi takım değiliz forvette sıkıntımız var daha doğrusu yakaladaığmız pozisyonları gole ceviremiyoruz . bende bu istatistiklere dayanarak dedimki . bu maçta gol yemeyiz ama yakaladığımız pozisyonları gol yaparsak kazanırız . ben sizin gibi sallama yorum yapmam araştırırım istatistiklere bakarım ona göre yorum yaparım . ama siz anlamazsınız . maçtan sonra anlarsınız ne demek istediğimi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar