hunty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Oynayanlar Class'lari Gurup ve Solo Pvp olarak degerlendirsin bakalim. Artilarini, eksilerini yazalim. Oyuna baslarken yardimi olur. Basligin altina Class'in sen ne kadar iyi oynuyorsan o kadar iyidir tarzi mesajlar atmazsaniz sevinirim.
hayvan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Orçunum canını sıkıolar herhalde bu aralar, tarlayı kargalar mı bastıı ???
ZERO-G Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Sorcerer DPS te mükemmel. HP düşük. Warriorlar'ın survivalleri her oyunda olduğu gibi mükemmel. Hocam neyi yazacağız. sanki hayatından ilk defa mmo oynuyosun. Her oyunda olduğu gibi classlar standart işte kimin kime üstünlüğü var oynayan oyuncuda bitiyor bu üstünlük mücadelesi. Haa benim düşünsem her zaman magelerden yana...
AnqeR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 arkadaşın dediğini anlamamışsınız anlaşılan. Zevk bakımından nasıl daha çok onu sormuş yeterlimi yetersiz mi PvP baştan savma mı yoksa eğlendiriyor mu şeklinde sormuş.
Guru Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Eger arkadas pvp den zevk alip almayacagini bize soruyorsa, karakterinide bize oynatacak sanirim? aionsource.com ve youtube da bir cok class yorumu ve pvp videolari var, ayrica buradaki basliktaki mesajlarin hepsini okuyabilirsiniz ozelliklede kilkil2 denen amcamizin yazdiklarini okuyun.
geran Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 PVE si iyi mi?Level kasmak zevkli mi?crafting zevkli mi?trading kolay mı yoksa aoc deki gibi 40 saat bir itemin en ucuzunu aratıyor mu?Benim için bunlar önemli.Oynayanlar yorumlarsa sevinirim...
Guru Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 geran said: PVE si iyi mi?Level kasmak zevkli mi?crafting zevkli mi?trading kolay mı yoksa aoc deki gibi 40 saat bir itemin en ucuzunu aratıyor mu?Benim için bunlar önemli.Oynayanlar yorumlarsa sevinirim... bir ustundeki mesaji oku, orda verdigim linke git arastir.
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 İyi de herkes kendi araştırıp öğrenecekse başka forum ve sitelerden, burası neden var?
Guru Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Gimli said: İyi de herkes kendi araştırıp öğrenecekse başka forum ve sitelerden, burası neden var? Usteki verdigim linkte genel olarak bir konu basligi altinda yuzlerce mesajdan olusan ve genel fikiri anca verebilecek ve bu yazilanlari karakterlerini lvl 50 ye kadar oynamis kisiler tarafindan anlatilmaktadir. Gelip burda bizden bu oyundan zevk alirmiyim diye soran adama anca bu kadar yardim edilir. Ayrica forum trollemekte hos karsilanan birsey degil.
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Genel bir üslup meselesi bu. Forumumuzun tüm MMORPG bölümlerinde benzer sorular var. Bu oyunda pvp nasıl neye benzer, pve nedir sürekli grind yapmak mı gerekiyor vb. Bir paragraflık kısa bir cevap bu tarz soruları tatmin edebilir, GİT OKU ARKADAŞIM saldırgan bir yaklasım. Şahsen bu oyunun PvP'si nasılmış diye bu konuya baktım ve flame üstüne flame okumak da benim bu merakımı giderdi diyemem. Tabii yine bana da diyebilirsiniz GİT OKU ARKADAŞIM diye, ben de forumun bu bölümünü bilgi edinme amaçlı kullanamayacağımı anlamış olurum.
Mina Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Lvl 17 diye kadar solo quest yapıyorsun genellikle,17 diden sonra group questler baslıyor ve rahat bir sekilde lvl 21 e kadar goturuyor.21 den sonra Eltnen denilen yeni br zona gecis yapıyorsun ve questlere devam,yanlız 27 diden sonrası pek quest bulamadım o yuzden Abyss'de guildce hem rvr hem de grindledik biraz.Birde eltnende gene groupca girilen elite moblar ve group questleri filanda var.Ama bana abyss daha cekici geldi hem action hemde her an birileri ile it dalası yapmak baya keyifli. Chanter hakkında bir kac sey eklemek istiyorum.Pve acısından imba bir toon,cok rahat kasılıyor ve durmuyorsun,heal,buff ve crit spec gidersen iyi bir dpse sahip.Bir cok kendi lvlımda ki bossları rahatlıkla kesip guzel yesil mavi drop sahibi olabiliyorsun.Amma RvR yahut solo PVP de range dpse karsı caresiz.O lvllarda bi gladiator yahut templar hatta assasin chanter icin sorun degil.Sonucta kendini heallıyabiliyorsun ve her 30 saniyede kullandıgın parry buffyla yedigin dmglarıda baya dusuruyor.Ama range dps (ranger,spiritmaster,sorcerer) seni katlediyor.Stunımızın ve knockdownımızın melee olması yuzunden,bu karakterlere karsı buyuk sıkıntı cekıyorsun.Cok rahat kitelanan bir class.Ve diger forumlarda okuduklarımda end instancelarda support healer di gruplara alınmamamsı beni biraz bu classtan soguttu.Healımızın single olması ve yeterli olmaması grupların 1 cleric 1 chanter degilde 2 cleric almasına neden oluyor(group heal yok). Ama bunun yanında belki ilerde biraz bufflanıcak classların arasında gibime geldi.Mantraları(paladin chantleri gibi) group bufflarımızın olması, physical attack,parry,dodge,physical def,group speed buff,gibi mantraları ile baya bi grup dostu.. Oyunda trade sistemi;Auction huse ve kisisel tukkan acma gibi ozellikle aradıgın esyaları bulmak cok kolay. Craftingte cesitli olması ve craft questlerle yahut materyal grindiyle yada AHden aldıklarınla baya bi kolay ve eglenceli.
Guru Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Gimli said: Genel bir üslup meselesi bu. Forumumuzun tüm MMORPG bölümlerinde benzer sorular var. Bu oyunda pvp nasıl neye benzer, pve nedir sürekli grind yapmak mı gerekiyor vb. Bir paragraflık kısa bir cevap bu tarz soruları tatmin edebilir, GİT OKU ARKADAŞIM saldırgan bir yaklasım. Şahsen bu oyunun PvP'si nasılmış diye bu konuya baktım ve flame üstüne flame okumak da benim bu merakımı giderdi diyemem. Tabii yine bana da diyebilirsiniz GİT OKU ARKADAŞIM diye, ben de forumun bu bölümünü bilgi edinme amaçlı kullanamayacağımı anlamış olurum. "git oku arkadasim" saldirgansa tahminimce tum okul hayatinda ogetmenleri en vahsi kisiler olarak gormus birisin ya da okumaktan cidden nefret ediyorsun. Ayrica o verilen linke bir kerecik baksan ne yazdigini okusaydin bastan beri demek istedigimi coktan anlamistin orada aciklamalar oldugu kadar karsit fikirlerde belirtilmis ve classlarin tam olarak eksik ve artilari konusulmus ama turkum dogruyum ama inatciyim mantigiyla OKU diyen adama hakaret ediyorsun diyip burda bos bos konusan adamida ben bu bolumde istemiyorum. Konuyu kilitliyorum cevabin ne oldugunu ve nerede bulunacagi acikca belirtilmistir.
Öne çıkan mesajlar