aente Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Evet hard diskimi görmemeye başladı bilgisayar. 320lik verileri tuttugum hard disk bundan birkaç ay önce de bir iki kez açılmayıp sonra kendi kendine açılmıştı. Geçen gün yine yaptı, bugün sabah açtım performansı düşük olarak çalıştı, üstünde yüklü olan bir oyunu çok yavaş yükledi oyun takıldı vs. en son takılmada restart attım geri açıldıgında yine gitmişti G: Ara sıra gidip gelmesine sebep olan şey ne olabilir. Eğer tekrar açmayı başarabilirsem içindeki herşeyi hariciye atıp format falan atsam mı. tek parça bölünmemiş durumda ve senelerdir hiç format vs yemedi alet. Bir de açılmazsa zıçtım sanırım <3 edik|müm: başlıkları düzgün koyalım, moderatörlerimize iş çıkarmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 hdd tıkır tıkır seslerde çıkarıyorsa adam olmaz artık o. açabilirsen herşeyi al formatı at direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Ha bu arada misal 5gb lık bir dosya atıcam harici hard diske, yer yok hatası veriyor atmıyor. tabi ki 900gb yer var daha. bu salak hatanın çözümü nedir peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 büyük ihtimalle fat32 olarak ayarlanmıştır dosya sistemi. fat32 4gb ve daha büyük tek dosyaları alamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 nasıl düzeltebilirim ? WD 1TB alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 format atıcaksın, formatı atarken dosya sistemini NTFS yapıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 damn >.< bu arada görmeyen hard disk aygıt yöneticisinde takılı gibi gozukuyor ama içine giremiyorum, heyecan dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 o hdd yi söküp başka pc ye takmayı denesene sen bi. bazen olduğu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 yarına kadar açılmazsa son çare götürürüm iş yerine tnx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 aente said: bu arada görmeyen hard disk aygıt yöneticisinde takılı gibi gozukuyor ama içine giremiyorum, heyecan dolu. benim de harddiskler gözükmüyordu. geçen gün google'da bir arama yaptım. arama yaparken senin problemi de gördüm. aygıt yöneticisinde takılı gibi gözüküyoa ama içine giremiyorum diye bir mesaj gördüm. adam format atmayı önermiş, çocuk halletmiş. benim sorun biraz daha farklıydı, ben harddiskleri hiç göremiyordum. windows CD'si koyup, bilgisayarı restartlayıp, açılan recovery menüsünden fixboot ve fixmbr yaptım, şimdi tüm harddiskler gözüküyor. bunu da deniyebilirsin. ayrıca kabloları takıp çıkar belki bir yerde temas sorunu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 repledim seni bone..haricideki 70gbı yedekleyip ntfs ye formatladıktan sonra kalan 300gb ı hariciye atıp ondan sonra g yi formatlıycam...tabi ömrümü yiyecek, saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar