DeaN Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Çok eski bir şarkılarından böyle başında iki sarhoş sokakta gidiyor sonra şeytanlar buna saldırıyor gibi sesler vardı introda. Bilen varmı şarkıyı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Trailblazer albümünden "brain on the wall" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Çok saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Rica ederim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Asıl ben rica ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Ben de teessüf ediyorum, kayıtlara geçsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 DeaN said: Çok eski bir şarkılarından böyle başında iki sarhoş sokakta gidiyor sonra şeytanlar buna saldırıyor gibi sesler vardı introda. Bilen varmı şarkıyı ? lol bölemi oluyodu lan o şarkının başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Valla o zamanlar kaç yaşındaydım bilmiyorum, abim denicek herif dinletip psikolojimi bozmuştu, olayıda böyle açıklamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Şeytan değil de beyin yiyen bişey saldırıyo. Adamlar sarhoş mu ona emin değilim. Madem adamın beynini yiyceksn niye duvara saçıyosun dimi? Bu arada asıl ricayı da ben ediyorum, siz failsiniz ben winim! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 bi de "miyaaaav.... HAV!" diye giden bi şarkıları vardı asıl. en süper pentagram parçasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar