forçen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 http://www.facebook.com/group.php?gid=41919832711&ref=nf böyle adamlar yüzünden agnostiklikten çıkıp ateist olucam en sonunda ps: bu arada grubu report edinde hükümet Atatürke küfür var diye facebook u kapatması. hepsi ayrı manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 e bunun dinle ne alakası var.hakaret eden hristiyan olsaydı napcaktın ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 onun davası da ayrı yürürdü. burda niyet belli, yapanlar belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ZaCk said: e bunun dinle ne alakası var.hakaret eden hristiyan olsaydı napcaktın ehe işte dindar adamların yaptıklarını göre göre dinden soğuyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 hakeza, kerhanenin kralını kimler açmış, hadi isim vermeyeyim, hocalardan birinin süren davasının tanıklarından öğreniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konaklıyana kızıp hancıya sövüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Burda kimse senin neden dindar olmadıgını merak etmiyo bence.Ben etmedim,zaten allah ta yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Abilify said: Burda kimse senin neden dindar olmadıgını merak etmiyo bence.Ben etmedim,zaten allah ta yok. asıl sorun benim dindarlığım değil, adamların yaptığı olay zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Şaşılacak bir şey yok. Şerefsiz yobazların Atatürk'den nefret etmesi normal. En başta, 4 kadınla evlenemiyorlar, kadınlarla aynı haklara sahipler. Bu bile yetiyor Atatürk'den nefret etmeleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Forçen kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 yaymayın şöyle abuk subuk şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 http://www.facebook.com/profile.php?id=1014898801 abi simdi su adami inceleyelim soz konusu grubun bi uyesi College: * eskişehir anadolu üniversitesi High School: * ADIYAMAN ATATÜRK LİSESİ '06 KURAN'A KÜFREDEN PEZEVENGİN KOKMUŞ KEMİKLERİ SINIRDIŞI EDİLSİN DİYENLER Dünya'daki Bütün Orospular Toplansa,Apo Gibi Bir Orospu Çocuğu Doğuramazlar Alevi Sünni Maliki Şafi... Bizim için insan olması kafi... Commandante Che Guevara, ????? nasil bi akil karisikligi icinde bu adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Rapor ettim grubu gerizekalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar