Dynun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Yaklaşık 3 saatte bir acıkan insanım. Her oturuşta da afedersiniz hayvan gibi yiyorum kendimi tutmassam. Hele evdeysem 5 öğüne falan çıkıyorum. Bir ara çok şişmanlamıştım bu yüzden. Sonra geri 10 kilo verdim. Şimdilerde telafi etmek için gün içindeki boş vakitlerimde spor yapmaya falan çalışıyorum da nafile. Malum 10 kalori veriosam spordan sonra acıkınca 20 geri alıyorum kesin. Bu midenin alışkanlıktan dolayı büyümesi küçülmesi ile mi alakalı? Yoksa yine yiyip de, sıfır kalori olacak, sadece midede dolgunluk yapacak şeyler mi bulayım? napayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bir klişe olarak; "sık ve az ye" öeeeh.. not: gerçekten de öyle ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 aciz misin abi hastalığınız yoksa şişmansanız acırım ben size iki lokma az yiyemeyecek kadar sefil misiniz ha dynun ? gerçi o kadar kilolu falan da göstermiyosun ama. posalı yiyeceklerle beslen ki yediklerin kilo olarak kalmasın üstünde.ıspanak, patlıcan, haşlanmış pattes, kabak bunlar iyidir mesela. bol meyve al şekerli şeyler yiceğine karpuz üzüm şeftali artık ne mevsimdeysek mevsimine göre meyve aban. senin ki sigaradaki el tiryakiliği gibi bi durumsa boş zamanlarda da hoşaf moşaf iç oyalan, iyidir. çok spor yapmaya vaktin yoksa evde 5 10 dk egzersiz yap gene faydası olur.ha spor yap adam gibi daha güzel olur. bol bol su tüket ama suyla birlikte tuz falan alayım deme çünkü tuz vücutta suyu tutar bunun olmasını istemeyiz. bunun dışında zaten başka bilgi falan yok gidip yağlarını aldırabilirsin mesela sdafk azıcık dikkat et, nedir yani yemek için yaşama yaşamak için ye biraz felsefik bak olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 aciz maciz ağır olmuş biraz :D yok hiç şişman değilim de, bu yaşta özgürce yiyememekten muzdaripim işte. spora düzenli giderken de, bildiğin göbek genişledi. çünkü iştahım da yaptığım sporla doğru orantılı artıyodu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ya bende de göbek var :) kilo almıyorum şişmanlamıyorum ama göbek var sadece göbek de kötü duruyo mekik çekim diyorum 3-4 gün sonra sallamaya başlıyorum.ilginçtir sanki göbeğim büyüdükçe vücudumun kalanı zayıflıyor ya da bana öle gelio ehe.1.85 boy için 80 kilo normal dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 normal. düzenli yapılmadıkça zaten kendini yormaktan başka bir işe yaramaz hareketler. okulun spor salonu nimet mesela bize. günlük ücreti 1tl. şans :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bir de uykunu iyice almaya bak yeteri kadar uyuduğundan emin ol onun dışında metabolizmanı hızlandıracak aktivitelerde bulun adeta liseli kız gibi aldığın ürünlerin etiketlerini okuyup kalori miktarlarına göre özen de gösterebilirsin.ve yediğin öğünleri hızlı hızlı götürmeyiver yemekle savaş sonra hazmet. dediğim gibi posalı besinlerle beslenirsen sorun olmaz yediklerini atarsın rahatça yersin, sindirim sisteminin düzgün çalışmasının verdiği hazzı da ayrıca yaşarsın, aslında sen bir istisnasın dombili olsan bile hiç problem yok, sevgiler:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Abi sikintidan fazla ogun yapiyosundur muhtemel. Can sikintisindan bazen yemege baglayabiliyo insan kendini, bide biraz bogazi varsa. Ayrica spora gidiyosan hakkini veriyosundur. Cinsel hayatininda cok buyuk etkisi var fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 en doğrusunu diyetisyen bilir tabii, ama giderek azaltarak daha az yemeyi denesen faydası olabilir. öğün sayısının fazlalığında sorun yok, çoğu diyetisyen sık sık yiyin diyo da aynı zamanda azar azar yemen gerekli. doğrudan azaltmak yerine mesela 5 öğün yapıyosan kahvaltı-öğle-akşam yemekleri sabit kalsın, diğer 2 öğünü ara öğün modunda hafif birşeyler atıştırarak geçirmeyi dene. meyve ya da lifli şeylerle filan. öğünlerde de yediklerini yavaş yavaş azalt. eğer ne kadar yiyeceğini kestiremiyorsan, tokluk hissi geç oluşuyosa yavaş ye, tabağına azar azar koy filan, doğrudan yemeyi kesmek yerine oburluk dürtüsünü durdurmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Spordan sonra ne yediğinde önemli.Spordan sonra yediğin bi makarna o kadar kilo aldırmaz tahmin ettiğin kadar.Ne kadar çok yedim diye düşünme ne kadar besleyiciydi ve gerekliydi ne kadarı fazlaydı diye düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 su iç bol bol alışkanlık edin. yanına al bi şişe su aklına geldikçe bi yudum al. bi süre mideni bi fena yapıyo bişey yiyesin gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 erkek dediğin şişman olur boşwer bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ekmek tüketiyorsan %100 tam buğday ekmeği ye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 "social butterfly" said: erkek dediğin şişman olur boşwer bence Şu masalla büyüyen obez bir toplum var bu ülkede. Yapmayın artık bunu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 said: Yoksa yine yiyip de, sıfır kalori olacak, sadece midede dolgunluk yapacak şeyler mi bulayım? sifir kalori yalan da, günlük aldigin kalori miktarini azaltirsan yavas ve saglikli kilo verirsin. mesela aciktiginda aburcubura, fast fooda abanma. meyveye sebzeye aban, ya da tokluk hissi veren ülkerin bilimum kepekli ürünlerinden vs.vs. bi alistirirsan kendini bu düzene kilo alman zorlasir zaten. tabi cok kisitlama kendini. caninin cektigi herseyden az az yemek her yigidin harci degil ya. zor bisey gercekten. diyelim canin cikolata cekti, yiyosun. ama o bi isiriktan sonra bile kan sekerin yükseliyo, canin daha cok istiyo. yalan o. yiceksen delikanli gibi yersin, ondan sonra abartmazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ya şişman değilim arkaaşım, ama salıversem olucam, bünye o kadar aç o kadar müsait ki az az yeme olayı yaş valla. kaptırdın mı gidiyor :D gün içinde hayvan gibi kalori harcamasam harbi gg'yim. ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bi de güne saglikli bi kahvaltiyla baslaman cok önemli. nasil kahvalti edersen, metabolizma o sekilde isliyo gün boyunca. sabah saglikli kahvalti yap. kepek ekmek dahil olsun buna. beyaz peynir, domates, salatalik, zeytin falan gibi. kepek ekmek hem tok tutar, hem de güzel calistirir metabolizmayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 sağlıklı kahvaltı hakketen çok önemli ama lanet reflü yüzünden sabahları 1 lokma ekmeği zor yiyorum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 |Joker| said: Şu masalla büyüyen obez bir toplum var bu ülkede. Yapmayın artık bunu yahu. ben şişman severim ama ben böle diorum die toplum şimanlıosa yapabiliiciim bisi yok hafsdafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 wow oynaya oynnaya kilo alan çılgın şişmanlar koşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 "social butterfly" said: ben şişman severim ama ben böle diorum die toplum şimanlıosa yapabiliiciim bisi yok hafsdafdsselam.. fotolarim icin om atabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Bella said: wow oynaya oynnaya kilo alan çılgın şişmanlar koşun.sana da selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 "social butterfly" said: erkek dediğin şişman olur boşwer bencetekrar selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ayıp oluyo biz erkek değil miyiz, kanıtlama ihtiyacı hissettirmeyin. oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Şişmanlar salak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar