PZero Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 dwdadw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Zegna said: 10 dakkada bir sarı kart cıkardı hakem macta, tam şaka. ne şaka birader çingene gibi itiraz ediyo fenerliler gayet haklıydı o sarılar(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Zegna said: azıcık butceyı kat kat gectınız gene, soraki yonetime allah sabır versin, batmaz inşallah klup. batar ya kümeye düşürürler bizi. kesin. hem orda topu yere vurmak, hakeme küfretmek el kol da serbest. sizde gelin böyle kart şikayetleriniz olmaz. emre bildiin benim maç başına düşen .....liğimi doldurun demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 10 tane mi ne sarı kart çıktı, eh. itiraz, el kolları bırakması lazım ama fenerin. ayrıca da tebrikler agalitler. 7 puan olmuş bile ara şimdiden 3. ile 80 leri görecek yine lig sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 sade ilk yarıyı izledim ama bana ilk yarıdaki kartlar çok doğru geldi.benim bildiğim fenerbahçe böyle değildi her oyuncu her an hakemi dövcekmiş gibi.alex bile hakeme omuz attı böyle bir hareketi en son ondan beklerdim.emre tüm takımımı etkilemiş ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 zaten ligde her el kol sarı kartla cezalandırılıyo. hepsi doğru abicim hakettik. haklısınız. o emziği de tıpa diye kendinize takın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 EagleEye said: Zegna said: 10 dakkada bir sarı kart cıkardı hakem macta, tam şaka. ne şaka birader çingene gibi itiraz ediyo fenerliler gayet haklıydı o sarılar(tu) eagle mesela gökhanın sarıyı bir anlatsana haklıysa.hakem korner icat edip sonrada kızan gökhana kart verdi;birde sen at gözluklerıyle ne gördün onu anlatırmısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Yazık oldu maskaranın emeklerine, ümitlerine. halbukim okadar da resim neyimle başlığa süs yapıp heyecanlanmıştı çocukcaaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ahaha hala resim geyiği lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ayrıca kapak olsun topic'i açana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 elaidi said: zaten ligde her el kol sarı kartla cezalandırılıyo. hepsi doğru abicim hakettik. haklısınız. o emziği de tıpa diye kendinize takın. öyle abi. geçen sene galatasaray'ın gördüğü kartların alayı baros, lincoln itirazları idi. sen hakemi alkışlarsan, omuz atarsan, çenen durmazsa, isyan edersen alırsın sarıyı. dün sivok ile baros arasında konusurken sarı kart gördü mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ay çok kapak oldum hihi. oglum süpersiniz lan. her maç topicine fenerin o takımdan yediği golleri atayım, çok zevkli oluyor rage'inizi izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 hakem fiyaskoydu, bu kadar beceriksiz bir yönetim olamaz 5/5 güzel, bursa deplasmanı kolay değildir, 3 puan almak güzel. bi de herkes kendim atcam derdinde, kaç tane pozisyon harcadılar boştaki adama pas vermek yerine. ve tabi ki alex de souza (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Masquerade said: ay çok kapak oldum hihi. oglum süpersiniz lan. her maç topicine fenerin o takımdan yediği golleri atayım, çok zevkli oluyor rage'inizi izlemek. Oldu bebeem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 nası da yakalamışsın. bravo kenkzor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 kapağınıda al uza git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 pzero'nun fb şubesi geldi. :) uza muza. noluyoz ya hahaha. klavye delikanlısı olmayın, yazık bünyelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 tatar ve sleepingdeath uslubunuza dikkat edin bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 5/5 yaptık. sıradakiler gelsin artık. derbilerden sonraki en zor deplasmanlardan birinden vasat ustu bi oyunla kazandık. gorulen kartların coğu dogruydu ancak sebepsiz değillerdi. hakemin onceki pozisyonlardaki hataları futbolcuları sinirlendirdi doğal olarak. sonucta adamlar orda kosuolar mucadele ediolar ama hakem çıkıo yanlış karar verio. sonucta futbolcularda iyilik meleği değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 sleepingdeath said: kapağınıda al uza git elaidi said: ayrıca kapak olsun topic'i açana. "Tatar Ramazan" said: Yazık oldu maskaranın emeklerine, ümitlerine. halbukim okadar da resim neyimle başlığa süs yapıp heyecanlanmıştı çocukcaaz. elaidi said: zaten ligde her el kol sarı kartla cezalandırılıyo. hepsi doğru abicim hakettik. haklısınız. o emziği de tıpa diye kendinize takın. Masq YALVARIYORUM , bundan sonra her fener maçı topicini sen aç ve 1-2 resim koy. Bu ne ya ahahahah 1 resim bu kadar mı batar ahahah. Antu-Paticik-Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Bursaya deplasmanda pozisyon vermedik , takım çok agresif herkes mücadele ediyor çok iyi yoldayız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 pozisyon verdiniz de az verdiniz. Presli oynamadığı için bursa rahat top yaptı fenerbahçe pozisyonlara da girdi belliydi maçın gidişatı başından. Kendi sahanda baskılı oynayacaksın 1 puana oynamanın sonucu oldu. Alex çok güzel gol attı ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 tıpa fikri hoşuna gidenler var belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Nolacak olm bu ligin hali?Arada berabere kalın yenilin falan.34'te 34 mu yapacaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Hakemin maçın genel havasına etkisini tam bilemiyorum, ama Fenerli futbolcuların yaptığı hareketlere de bence neden sarı kart bu diye sorulmaz. Hakem hatalı kararlarla maçı katletmiş de olsa ortalığı germiş de olsa (bu kısmı var bunun için orası doğru) ; hakemi itip kakmanın suçunu sadece hakeme atmak da komik. Fener iki maçtır "iyi oynamadan kazanmak da önemli" havasında, ama daha baya üstüne koyması lazım bu takımın. Avrupa Ligi maçları da eklenince takvime, koparamadıkları maçların son dakikalarında yorgunluk başlayabilir. Böyle galibiyetlerden sonra zaten yeniyoruz havasına girmek tehlikeli olur bu dönemde, kendine güvenlerini dengede tutmaları lazım. Galatasaray için de geçerli bu. Oyun kötüydü; ama Fb açısından iyi yanı, takım olarak mücadeleyi pek bırakmıyolar. Başabaş giden maçlarda geçen seneye göre daha iyi sonuçlar alır bu takım. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ligde diğerlerinden kopacağı belliydi, ama bu kadar erkenden puan farkı açılması da pek o kadar iyi değil bence ligin geneli açısından. Ben açıkçası iki takımdan en az biri puan kaybeder diye düşünüyodum, ama ligin şu durumunda da iki takımın kazanması asla sürpriz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar