kimbilir vakit bu görüntüyü nasıl yayınlamıştır
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
3 Kapak 1 Bardak
of fena ayarmış ya.elin çapulcu bebesini yollamışlar zaten röportaj diye kekeliyo angut.uyuz oldum
ahahah süpermiş ya :D yalnız muhabir tam bi angut hakkaten de,konuşamıyor :S
finish him olmuş bu
offf iyi ayarlamış
ben liselinin biri soruyo sandım lan soruyu
en fazla lise mezunudur zaten.
"Herşeye muhalefet olmak için soru sormayın" vs.. diyorda bulunduğu parti başka ne yapıyor onu anlayamadım ben. Soruyu soran muhabir bu konularda cahil zaten o belli de.
"Herşeye muhalefet olmak için soru sormayın" vs.. diyorda bulunduğu parti başka ne yapıyor onu anlayamadım ben. Soruyu soran muhabir bu konularda cahil zaten o belli de.
kesinlikle +1
chp muhalefet olsun diye muhalefet yapar
o diğer çocuk zaten gazeteciliğin yakınından geçmez, hoca efendiden kopmuş gelmiş belli..
kime güvenecez bilmiyorum..
ana muhalefer partisi napcak lan baska, adi muhalefet partisi.
Benim bittiğim nokta Kılıçdaroğlu'nun "soru soracaksanız önce araştırın, Vakıf Bankası sınavla mı öğrenci alıyor biliyor musun? Sınavla öğrenci almıyor" demesi üzerine çocuğun "ama bence öyle almalı" demesi. Nasıl bir yetersizliktir, tam karikatür.
Benim bittiğim nokta Kılıçdaroğlu'nun "soru soracaksanız önce araştırın, Vakıf Bankası sınavla mı öğrenci alıyor biliyor musun? Sınavla öğrenci almıyor" demesi üzerine çocuğun "ama bence öyle almalı" demesi. Nasıl bir yetersizliktir, tam karikatür.
SDPKSDFA sdfsa eet orda fatal verdim.
ya cidden o asalağı televizyona çıkarıp konuşamayana kadar dövsünler.NASI Bİ KILDIR ABİ.dötü sıkışında BENCEDE diyo. de'yi de ayırmaz o.
iyiymiş
Öne çıkan mesajlar