dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 oyle bi pismanlik neden olsun yav mezun olan bi insan TUH HAZIRLIK ATLADIM YEAAA PFFFT diyene kadar OLEY LAN MEZUN OLDUM der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 yav said: bence öss bu açıdan süper ötesi bişey adamın belini doğrultuyor bırak abi ne wowu, git adam ol ne güzel bırakmışın işte ya valla çok büyüttü bu öss beni sdfg mal mal konuşayım hatta, ne veriyo olm wow size ne öğreniyonuz ne işinize yarıcak lan? ehe? ek: haha hukuk okucaktın bi de sen. zaten başını zor kaldırcan 4-5 sene. hazırlık gibi cillop seneyi de wowla falan geçirirsen çok kötü olur gerçekten senin için, ayıp valla 18-19 yaşınıza cık cık cık sdf Harbiden öss beni de kendime getirdi. WoW'la ilişkim arada bi paticikte WoW bölümüne bakıp lockla ilgili bişi varsa ona bakmak oluyor. Kararlıyım da bi daha öle saçma sapan (bana göre) bir şekilde zamanımı heba etmeyecem. Tavsiye de etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Bu hayattaki sınavlar önemli değil önemli olan ondan sonraki sınavlar..sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ben 2 kere atladım 2 farklı üniversitede dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 dory said: oyle bi pismanlik neden olsun yav mezun olan bi insan TUH HAZIRLIK ATLADIM YEAAA PFFFT diyene kadar OLEY LAN MEZUN OLDUM der. Mezun oldun mu? Mezun olmak çok acayip birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bugün benim sonuç da açıklancak lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ben de 3. sınıfım ama mezun olmak istemiyorum. :D hep ogrenci kalayim. gerci yuksek vs devam edicez bitince 4 sene. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 öğrencilik bambaşka bişey ya. mezun olunca nolcak acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ben uniyi atladim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 atlayana değil atlatana bak aquila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ben isime bakarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ben kalitesine bakarim, marka o kadar onemli degil. gecen sene ismini vermek istemedigim bi firmadan canta aldim alisveris merkezinden cikmadan elimde patladi. bence onemli olan kalite, onemli olan insanlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 vallahi oyle sekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 evet, eveeğt. edik: bu arada ne madalyali bi sayfa baslangici oldu değil mi şükrücüğüm? (on ka madalyami da soyle sergileyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 oha sana da mi taktilar? hayirli olsun bebeem, nicelerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 lan 20.5k mesaj yazmisim, get a life zamanim gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 yaslaniyor muyuz ne.. ='/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Geçti o zaman senin için Şükrücüğüm, zaten sana iş veren de yok, devam sen mesaj yazmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ben hem ortaokulda okudum hazırlık hem üniversitede şimdi iyiki bi daha unıversıtede okumusum dıyorum mezun oldum 5 sene okumusum ıyıkı dıyorum özlüyor ınsan ogrencı hayatını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 yay! ucundan kalmam felan inşallah diyordum 85le geçmişim meğersem:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bende geçtim ya ama kimse bi vaadde bulunmadı bana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ben de geçmişim 30dk falan önce öğrendim fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 laaann :'( http://www.uludag.edu.tr/hazirlikduyuru.pdf lan :'( 24üne kadar çalışmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 sıkma canını. kalırsan tanıdık hocalar var hazırlık sınıfında. :D rahat ettiririm fsdgdgfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 aabi ali osman sönmez kampüsünde niye rahat edeyim :'( apart tuttum görükleden lan hazırlık yok diye, e geçemezsem aparttan ali osman sönmeze gitmek gemlik ten gelmekten daha zor :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar