Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 o öle sonuçlanmaz. işte asıl sonuç: olm kılıç 1000inci adamdan sonra körleşir. ordan sonrası çok iğrenç bi hal alır. işkenceye döner. en son ise yaklaşık 70-80 tane adam kalır ki bunlar da uzun uraşlar sonucu ciddi deri yıpranmaları, ve kılıcı sürttürmekten oluşan 2. derece yanıklarla kurtulur. hepten yara alamayanlar da kılıcı alıp kılıcı ellerine verenin bi tarafına monte ederler. geri kalanlar yerde sürünürken, 20 kadar mahkum mekandan kaçmaya çalışır. rastgele açılan ateş sonucu 18 kadarı vurulurken, 1 i ağır yaralı, diğeri hafif sıyrıklarla kaçmayı başarır. yaralı olan yolda ölürken, yarası olmayan, çevrede bulduğu ilk evde 1 kadına tecavüz ederken adamı keser, çocuu da hızlıca öldürdükten sonra evdeki köpeği de alıp kaçar. eyalet dışına çıkmayı başaran adam, yeni eyalette bir dizi seri cinayet işledikten sonra hayat kadınlarından kaptığı aids virüsü ile 1.5 yıl içinde ölür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ayakta alkışlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Ceza hukuku pratiği yazmalısın Dragonmax. İnanılmaz bir potansiyelin var. Çok ciddi söylüyorum. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ceza+hukuku+prati%C4%9Fi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Yazışdımı bilmiyorum önceki postlarda ama unutmadan ayzayım. "Osman kılıcımı çaldı." Kılıçda çalındığı için bütün mahkumlar kurtulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Karışmayın allahın işine ! Ölüceği varsa herkez ölür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ya ben bu başlığı görünce hep aklıma şu geliyo yazimde kurtuliim: herkezin bulupta çözemediği soruuuu, suda yaşayıpta nasıl kalıyor kuruuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar