Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Yavaş müzik insanı daha depresif yapıyo ya. Geçince bişeyi kalmaz bi durum bence. Burç ne ya ahh kızlar mars yaklaşınca ben niye agrasif olayım mesela ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Famy said: ne cok felsefeden ağnlamayağn varmış.. o bebeyim laf soktuaaağ =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 "social butterfly" said: terazi veya ikizler burcumusun ? bende terazi misin diyecektim ben teraziyim anlatilan benim normal ruh halimi ozetliyor "social butterfly" said: ozman yorum yapamiyciim :) ama akrep erkekinden ardına bakılmaksızın kacılması gerektiini duymuştum ayrica bahsettigin akrep kadini erkegi o kadar fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ne varmış lan ikizlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 herşeyi burçlarla ilişkilendirmekte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Anelor said: ayrica bahsettigin akrep kadini erkegi o kadar fena degil akrep kadını gördüğüm an ışınlanırım ordan allah düşmanımı düşürmesin ellerine sfdfadsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Akrep hangi tarihler arasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 duygu yüklü müzik yerine bunu dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ahahha en atesli burc akrep diye biliyorum ben.ama cok kötü süründürüyolar onu biliyorum :( hatta söle bi geyik vardır sex sonrası burclar basak ilişki bitince ''hemen örtüleri degistirelim kirlenmistir'' koc ilişki bitince ''hemen arkasını döner yatar'' akrep ilişki bitince ''hangi elini çözeyim'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 koçta yanlışın var diğerlerini bilemicem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Koçu boğa yapabiliriz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 boğa da iş yok demek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 DoubleW said: koçta yanlışın var diğerlerini bilemicem:) fadafsdafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 abi ikisi de boynuzlu.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 olur öyle arada DEVAM ET BEKŞEÖE YAPMAĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 basak tutmadı bea=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Akrep kadınından kaçılmaz, bence bulup hemen evlenilmeli. Akrep ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Maaya said: pırp.. bu herkese olmaz mı? arada sırada.. sanırım herkese olan birşey geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 DeaN said: Bununda sebebi zamanında takıldığım sosyalizmden kalma olsa gerek. gg dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ben de teraziyim 28 yıldır bu şekilde yaşıyorum. EuroSportu aç bilardo izle. Sinirlere iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Dostum terazilikle alakası yok. Adam sosyalizm demiş!!111 bir terazi varsa arkadaşla alakalı budur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 kara kalem olm bu, sosyalizmde kara kalemin yeri yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 akrep burcuysan her şeyi analiz ediyorsun, sıkıntı yapıyor . sen de bunun farkındasın . çözüm diye bir şey yok , diğerlerinden seni ayıran özelliğin bu olduğunu bilicen ve kendini düşünücen . bu huyunu kötü ya da iyi değerlendirme , biraz egoist ol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 |Joker| said: kara kalem olm bu, sosyalizmde kara kalemin yeri yok! kırmızı kalem olsa tamam. bunun sosyalizmle, faşizmle,liberalizmle ne alakası var aga ruh hali bu tamamen karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar