Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biraz sıkıntı

DeaN

Öne çıkan mesajlar

Ne olduğunu anlamıyorum

Arkadaşları olan, çok aktif olmasa da arkadaşlarıyla çıkan, gezen, konuşkan, neşeli bir insanım. Hani çokda takmayan tiplerden değilim, normal bir insan kadar normalim.

Fakat bir türlü mutlu olamıyorum. Mesela bir gün çok aktif oluyorum, böyle insanlara karşı sıcak oluyorum, muhabbet ediyorum, gülüyorum falan.

Ertesi gün ise insanlardan tiksiniyorum, içimde nefret biriktiriyorum. Bununda sebebi zamanında takıldığım sosyalizmden kalma olsa gerek. Bazen güldüğüm insanlara ertesi gün yoz diyebiliyorum. Sahteliklerine falan acıyorum ama bazen düşünüyorumda bende onlar gibi insanım.

Kararsız olduğum dönemler oluyor. Hayatımda kesin planlar çizemiyorum ve çabuk fikirlerim değişiyor. Hayatın her konusunda oldukça çabuk fikirlerim değişiyor.

Mesela bir kız arkadaşım olduğu zaman onu elde ettiğimde, öncekisi kadar heyecan vermediğini farkediyorum.

Bazen böyle toplumda kötü şeyleri görünce kendimi soyutlayasım geliyor mesela facebook'da "aaa nasıl koduk gs'ye" falan gibi videoları görüyorum tiksiniyorum. Ama soyutlayayım da kafayımı yiyeyim bilemiyorum. Zaten soyutlanamam dediğim gibi asosyal bir insanda değilim. Bir insanla iki saat gayet keyifli muhabbet edebilecek bir insanım ama işte bazen böyle sinir geliyor. Taxi driver'daki adamın durumu gibiyim.

Aldığım kararları uygulayamıyorum, bugün ciddi takılacağım diyorum fakat arkadaşımla kahkaha atıp seviyeyi düşürdüğümü farkediyorum ardından. Acaba çok mu duygu yüklü müzik dinliyorum nedir ? Eskiden metal dinlerdim, heavy metal, death metal dinlerdim, trance dinlerdim şimdi pek dinleyemiyorum.

Acaba bir kağıt kalem alıp kendimi tanımaya mı çalışsam ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...