DeaN Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Ne olduğunu anlamıyorum Arkadaşları olan, çok aktif olmasa da arkadaşlarıyla çıkan, gezen, konuşkan, neşeli bir insanım. Hani çokda takmayan tiplerden değilim, normal bir insan kadar normalim. Fakat bir türlü mutlu olamıyorum. Mesela bir gün çok aktif oluyorum, böyle insanlara karşı sıcak oluyorum, muhabbet ediyorum, gülüyorum falan. Ertesi gün ise insanlardan tiksiniyorum, içimde nefret biriktiriyorum. Bununda sebebi zamanında takıldığım sosyalizmden kalma olsa gerek. Bazen güldüğüm insanlara ertesi gün yoz diyebiliyorum. Sahteliklerine falan acıyorum ama bazen düşünüyorumda bende onlar gibi insanım. Kararsız olduğum dönemler oluyor. Hayatımda kesin planlar çizemiyorum ve çabuk fikirlerim değişiyor. Hayatın her konusunda oldukça çabuk fikirlerim değişiyor. Mesela bir kız arkadaşım olduğu zaman onu elde ettiğimde, öncekisi kadar heyecan vermediğini farkediyorum. Bazen böyle toplumda kötü şeyleri görünce kendimi soyutlayasım geliyor mesela facebook'da "aaa nasıl koduk gs'ye" falan gibi videoları görüyorum tiksiniyorum. Ama soyutlayayım da kafayımı yiyeyim bilemiyorum. Zaten soyutlanamam dediğim gibi asosyal bir insanda değilim. Bir insanla iki saat gayet keyifli muhabbet edebilecek bir insanım ama işte bazen böyle sinir geliyor. Taxi driver'daki adamın durumu gibiyim. Aldığım kararları uygulayamıyorum, bugün ciddi takılacağım diyorum fakat arkadaşımla kahkaha atıp seviyeyi düşürdüğümü farkediyorum ardından. Acaba çok mu duygu yüklü müzik dinliyorum nedir ? Eskiden metal dinlerdim, heavy metal, death metal dinlerdim, trance dinlerdim şimdi pek dinleyemiyorum. Acaba bir kağıt kalem alıp kendimi tanımaya mı çalışsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 pırp.. bu herkese olmaz mı? arada sırada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Denemediğimi mi sanıyorsun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Maaya said: pırp.. bu herkese olmaz mı? arada sırada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 terazi veya ikizler burcumusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Akrep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ozman yorum yapamiyciim :) ama akrep erkekinden ardına bakılmaksızın kacılması gerektiini duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Neden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 sene 2009 halen burç mu var meydanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ben bilmem beyim bilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 senenin 2009 olması yıldızların ve güneş sisteminin varlığını ortadan kaldırmıyor.. burç demişler;fal değil.. şu gazetelerde yazan saçma sapan günlük yorumlardan bahsetmiyorum tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ben inanmıyorum o şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 senin tercihin (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ben oglagım yukselenim kova benden super ıssız adam olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ben de yaşıyorum benzerlerini ya sanırım olgunlaşırken oluyo bunlar ama pek de bi fikrim yok açıkçası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bir ömürlük iş kendini tanımak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 *ANLAMAZDIN AĞNLAMAZDIIĞN* ne cok felsefe meraklisi varmis. chillax dudes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 hocam giriyo insan arada bahsettiğin psikolojiye geçer gider hiç takma bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ne cok felsefeden ağnlamayağn varmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 kendimi okudum resmen ya.Benim hayatım sürekli böle lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Deniz kenarında rakı balık yap, en gral terapidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 sıkma tatlıcanını .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Müzik dinle.Ama pop rock filan değil.Yawaş bişeyler tınılı olsn mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 herkes öyle oluyor ya okşa patlıcanını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar