diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 [img=http://img190.imageshack.us/img190/2355/fffffffftw.jpg] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ahahhahahhaha onun butlarından yemek yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 aynından bende vardı 10 sene önce. 6 ay beslemiştim. 2 ayak üstünde durabiliyor bunlar yani benim köpek duruyordu 2 ayak üstünde, çok şekerdi euıhe. aynından bi köpekte sokakta yürürken ısırmaya çalışmıştı beni. sağı solu belli olmuyo bu terrierlerin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 yalnız onu rahatlıktan değil hastalıktan yapıyo biliyosun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bence de var bi sorun bu köpekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 arkadaşımda bu terrierin siyahı var. çok şeker o da,aynı bu ilk resimde olduğu gibi yatıyo hep. o durumdayken poposuna vurmak falan çok zevkli =) okşayınca,sevince kendinden geçiyo hayvan eheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ne gibi bir rahatsızlık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 yo hayır bizde veterinere işkillenip sorduk. orası yazlık bir mekan ve hava çok sıcak yerler mermer olduğundan serin oluyor o sebepten serinletiyor muhafazayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 usutur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ahah :) çok tatlıymış.. benim bildiğim sağlıklı köpekler o şekilde yatabiliyor.. yirim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Terrierlere hep dengesiz psikopat köpekler olarak bakmışımdır. Ciddiyim onlara yaklaşmaktansa gider bi pitbull u severim daha iyi. Zaten küçük köpeklerin genlerinde küçük olmalarından dolayı bir kompleks var buna inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 benim köpek öyle yatınca tam o arka bölgesine ya ayak ya el koyrdm.acayip bi zevk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 pek bi sekermis, masallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 pogodi said: ahahhahahhaha onun butlarından yemek yaparım arkadaşı banlar mısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 diaboliq said: yo hayır bizde veterinere işkillenip sorduk. orası yazlık bir mekan ve hava çok sıcak yerler mermer olduğundan serin oluyor o sebepten serinletiyor muhafazayı. dogru, benim buddy'de bu sekilde uzanip yatiyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 oha negzzel yatıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar