Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EuroBasket'09 Türkiye - İspanya 12/09/09 16.45 2. Tur

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
super ya.

hido sakat, engin ayak bilek sakat, omerde gene cikmis ates ve biz gene yendik.

TAKIM bu iste.

tanyevice bayiliyorum bu kadar maci yasayan baska bir teknik adam yok herhalde. bir ara yuz ifadesindeki saskinlik huzun ve karmakarisik duyguyu verdiler agir cekimde bittim o ana.
Mesaj tarihi:
hidayet nba'dede böyle ya bi 4. çeyrek oynuyo kahraman oluyo amerika'da bu yüzden cogu kişi tarafından eleştiriliyor.Bu maç 4. çeyrekte oynayamadı o yüzden kötü oldu ama Ersan alır kupayı bu gidişle
Mesaj tarihi:
hidayetin cok iyi oynadıgı maclar da oldu. herkes iyi oynıcak diye bişi yok. biri kotu oynasa digerleri iyi oynuyor.

ve beni asıl sevindiren cidden herkesin kazanmayı istemesi, ve elinden geleni yapması kötü gününde bile olsa.

ender de mesela çok kaçırdı bugun ama kazanma isteği ve çabası gözüküyordu.
Mesaj tarihi:
Çok şahane oynadık yalnız şartlara ve rakibe göre. Hidayet toparlar, ki yine diğer oyuncuları devreye soktuğu çok oldu şu haliyle bile. Son pozisyonda topu o karmaşadan çıkardı mesela. Semih de birkaç yerde sayı yapamadı vs ama baya verimliydi maç genelinde. Ender bildiğimiz Ender, arada toparlandığı maçlar oluyor ilk turdaki gibi, öyleyken denk gelince ne ala.
Ersan çok iyi mücadele etti 2. yarı pota altında. Hem kendi baya ribaund aldı hem de tiplemeleriyle ve sırf ortalığı karıştırmasıyla baya bi ikinci şans kazandırdı.

Ayrıca Kerem Tunçeri'yi unutmamak lazım, adam ilk yarıda çok katkı yaptı. Sallandığımız dönemlerde ayakta tuttu takımı Ömer'le birlikte.
Mesaj tarihi:
rubio bütün sene neredeyse hiç oynamadı geçen sene olimpiyatlarda jason kidd'i bile madara etmişti onu izleseydin daha ii anlardın rubio çok büyük oyuncu olucak tartışmasız.
Mesaj tarihi:
Hido berbattı
3lük çizgisinden çok kötüydük
Sİnan ve Ender kötüydü
Oğuz ağır kaldı sanki bu maç
Ömer Aşık 2 maçtır şov yapıyo
Helal olsun sana Ersan
Kerem sen yaşlanmazsın sana da helal olsun

ÖYLE YA DA BÖYLE DÜNYA ŞAMPİYONUNU YENDİK KOYDUK ÇOCUĞU HELAL OLSUN HEPİNİZE.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

cünkü hido sakattı.

Abi oynatılmasın o zaman söylesin oynayamıyorum sakatlığımdan desin oynuyosa eleştiririm.2 sayı attı.Son dakikada verdiği berbat pas ayrıca çokta düşük yüzdeyle oynadı.
Mesaj tarihi:
karsinda sanki rakip yok dartanian. karsinda dunyanin en iyi takimlarindan birisi var, kolaymi her sutu sokmak, herkesin super oynamasi, eksiksiz olabilmek. birazda karsi takima gore inceleyin oynanan oyunlari.
  • Yeni Oluştur...