Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 super ya. hido sakat, engin ayak bilek sakat, omerde gene cikmis ates ve biz gene yendik. TAKIM bu iste. tanyevice bayiliyorum bu kadar maci yasayan baska bir teknik adam yok herhalde. bir ara yuz ifadesindeki saskinlik huzun ve karmakarisik duyguyu verdiler agir cekimde bittim o ana.
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 hidayet nba'dede böyle ya bi 4. çeyrek oynuyo kahraman oluyo amerika'da bu yüzden cogu kişi tarafından eleştiriliyor.Bu maç 4. çeyrekte oynayamadı o yüzden kötü oldu ama Ersan alır kupayı bu gidişle
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Kaspar said: GOL BEEEEE ASLANIM ÖMER LAN! bu kaynamasın :D
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Hidoyu elestirmem su nuriyle olan reklamindan da olabilir deli ediyor cunku ahaha
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 19.15'te sırbistan - polonya maçı başlıyor. Sırbistan'ı da yensek mükemmel olcak.
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bizimkiler yine silkeledi hakkaten. sırbistan ile slovenya kaldı sanırım. bu hızla onlarıda geçeriz (:
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 şş beyler bana bakın bana o nasıl bi bloktu aloo kendinize gelin şoktayım he :D kündeye getirdiler herifi 2 blok sayılsın o pozisyon
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 aquila said: ISPANYOLLARIN AGZINI KIRDIK! ahaha (tu)
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 hidayetin cok iyi oynadıgı maclar da oldu. herkes iyi oynıcak diye bişi yok. biri kotu oynasa digerleri iyi oynuyor. ve beni asıl sevindiren cidden herkesin kazanmayı istemesi, ve elinden geleni yapması kötü gününde bile olsa. ender de mesela çok kaçırdı bugun ama kazanma isteği ve çabası gözüküyordu.
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 sırbistan maçı daha kanlı geçebilir, bizim gibi çok kararlı savunma yapıyolar ama deviririz evelallah (:P)
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ginaly said: Arma said: ÖMER AŞIK YİNE BLOĞU VERDİ LAAAAN
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Çok şahane oynadık yalnız şartlara ve rakibe göre. Hidayet toparlar, ki yine diğer oyuncuları devreye soktuğu çok oldu şu haliyle bile. Son pozisyonda topu o karmaşadan çıkardı mesela. Semih de birkaç yerde sayı yapamadı vs ama baya verimliydi maç genelinde. Ender bildiğimiz Ender, arada toparlandığı maçlar oluyor ilk turdaki gibi, öyleyken denk gelince ne ala. Ersan çok iyi mücadele etti 2. yarı pota altında. Hem kendi baya ribaund aldı hem de tiplemeleriyle ve sırf ortalığı karıştırmasıyla baya bi ikinci şans kazandırdı. Ayrıca Kerem Tunçeri'yi unutmamak lazım, adam ilk yarıda çok katkı yaptı. Sallandığımız dönemlerde ayakta tuttu takımı Ömer'le birlikte.
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bu rubioda benim bilmedigim bir gazman ozelligimi var ? neden bu kadar buyutuluyor ? belki gelecekte olacaktir bir seylerde adamin sut sitili bile verimli degil.
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 rubio bütün sene neredeyse hiç oynamadı geçen sene olimpiyatlarda jason kidd'i bile madara etmişti onu izleseydin daha ii anlardın rubio çok büyük oyuncu olucak tartışmasız.
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 onu izlemedim ama izledigim sey pek de aman aman biri gibi durmuyor, tabii yeteneklerini belkide gosteremedi..
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 böyle gider sonra madalya alırsak kısalar yer bulamaz ama uzunlar nba'e doğru kayarlar bence.
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 şut stili üstünde kesin çalışması lazım böyle olursa her rakip riske eder rubio'nun şutunu
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 elleşmeyin bu arada topiclere. devam fistan. (tu)
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Hido berbattı 3lük çizgisinden çok kötüydük Sİnan ve Ender kötüydü Oğuz ağır kaldı sanki bu maç Ömer Aşık 2 maçtır şov yapıyo Helal olsun sana Ersan Kerem sen yaşlanmazsın sana da helal olsun ÖYLE YA DA BÖYLE DÜNYA ŞAMPİYONUNU YENDİK KOYDUK ÇOCUĞU HELAL OLSUN HEPİNİZE.
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 2. biz de blok manyaı olduk ama reboundları alınca çok çaktırmadık
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Masquerade said: cünkü hido sakattı. Abi oynatılmasın o zaman söylesin oynayamıyorum sakatlığımdan desin oynuyosa eleştiririm.2 sayı attı.Son dakikada verdiği berbat pas ayrıca çokta düşük yüzdeyle oynadı.
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 karsinda sanki rakip yok dartanian. karsinda dunyanin en iyi takimlarindan birisi var, kolaymi her sutu sokmak, herkesin super oynamasi, eksiksiz olabilmek. birazda karsi takima gore inceleyin oynanan oyunlari.
Öne çıkan mesajlar