dory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 link 23(!) tane video. hepsi de birbirinden eglenceli. basketbol bolumune acmadim cunku basketbolla alakasi olmayan insanlarin bile gaza gelicegi videolar var aralarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Majesteleri saygıyla eğiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 o kadar cok izledim ki mjı, izlemeden sıralarım ilk 50 yi. hah 1 numarayı canlı izlemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 baskete acmadın, tamam güzelde eğlenceye neden acmadın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Basketbol'u bilmeyeyip MJ bilen cok insan oldugundan konu disi iyidir. Cogunu hayal meyal hatirliyorum kacirmazdim. Hatta 3 arkadas sabaha karsi toplanirdik gozlerimiz kapali halde bu adam icin fln. Kult oldu artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 zeytinler belirtmis nedenini, basketbol bolumundense konu disi uygun olur diye dusundum. alan yetkilisi tasir gerekli gorurse, velveleye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 küçükken micheal jackson la micheal jordan'ı karıştırırdım hep fadfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 suanda da karistiriyo gibisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Michael Jordan gelmiş geçmiş en büyük sporcudur,tanışmak istediğim yegane insandır,benim için peygamber gibi birşeydir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 dory said: suanda da karistiriyo gibisin ahahaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Sotto said: Michael Jordan gelmiş geçmiş en büyük sporcudur,tanışmak istediğim yegane insandır,benim için peygamber gibi birşeydir... (tu) aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 oha 1 i ben de canlı izlemiştim. tam hatırlamıyodum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 off çok iyi ama ya tüylerim diken diken oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 michael at the foul line ( jeranimooo bişiler diyo ama çözemedim hala ) EMOOUNIIIIIII EAAA BULLS WINNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 space jam filmini 50 defa seyretmişimdir tıfıl bir orta okul veledi iken. HAIL TO THE KING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Sürekli "Ben Jordan'dan daha büyüğüm" diye gezen Kobe de = (td) Jordan'ın giydiği numaraların 1 üstünü almakla büyük olunmuyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar