Qui Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Diğer K8P başlığında konunun kaybolmasını istemedim. Karak Norn'a geçmek istiyorum ama orada order karakterim olduğu için silmektense Eltharion'a transfer olucam sanırım. Bir kamu oyu yoklaması yapsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Şurada, mythic transfer açıklaması yapmadan önce açılmış bir başlık var. Sanırım çoğunluğun geçişi her iki taraf için de Norn yönünde olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 WHA'da da genel izlenim çoğunluğun Norn seçtiği yönünde. Yanılıyorsam düzeltin, K8P Destro ezilmekten bıkmış, Order ise daha kuvvetli rakip arıyor. Bu durumda Norn WIN-WIN olmakta zira burada Destro Order'a nazaran hem çoook daha kalabalık, hem de daha kuvvetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Umarım eskisi gibi lag spike ve server göçmesi olmaz (norn). Neyse kurtardık Choppa'yı k8p cehnenneminden , olumlu du$unelim azıcık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 mainim norn order olduğundan mecbur eltharion rafına kaldıracağım k8p dest charımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 eu şaka maka tek servera düşüyo, hon da heralde daha çok adam var şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 valla bizim red guard guildi norna geciyor. artık destro farmlarız nornda güzel olcak:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Bizim Moonlapse norna geçiyo artık order farmlarız nornda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Bana 3. bi realm acsnlar her iki tarafı farmlıyım.Bakalım norn ve azgal ne kadar dayanıcak ve omurlerı ne kadar olucak. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Hani açmıyorlardı transfer ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Reyna said: Bizim Moonlapse norna geçiyo artık order farmlarız nornda :) haha valla biz ML yide farmlayabildigimiz icin gelmenizde bi sorun yok:P hatta iyi bile olur yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 sardius said: Reyna said: Bizim Moonlapse norna geçiyo artık order farmlarız nornda :) haha valla biz ML yide farmlayabildigimiz icin gelmenizde bi sorun yok:P hatta iyi bile olur yani:) ml'da değilim hatta oyunda bile değilim ama olduğum zamanlardan hatırladığım sardi ml'ın 2 party sinin 1 wb den fazlasını dw de çatır çatır kestiği idi. farmlama muhabbetini oyunun artık boka sardığı zamanlardan hatırlıyorsan hafızanı biraz daha geriye götür derim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mina said: Bana 3. bi realm acsnlar her iki tarafı farmlıyım.Bakalım norn ve azgal ne kadar dayanıcak ve omurlerı ne kadar olucak. :P valla zaten artık oyunu gözden çıkartmışlar baksana. hiç bir çaba hiç bir istek yok oyunun düzelmesi için. bitsede gitsek der gibi bir hava söz konusu. yazık ettiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 yoo abi ben red guardda gectikten sonrasını kastediyorum. cok kapıştık ml ile 1 wb ye karsı 1 wb. ml yi farmlama yı ben realm olrak kastetmedim red guard olarak kastettim. diger orderlar bizi ilgilendirmez:) her neyse nornun ilk haftaları zevkli olacak gibi ama sonrası nolur bilinmez. farmlanan destro bayıp bırakır gibime geliyo:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 sardius said: yoo abi ben red guardda gectikten sonrasını kastediyorum. cok kapıştık ml ile 1 wb ye karsı 1 wb. ml yi farmlama yı ben realm olrak kastetmedim red guard olarak kastettim. diger orderlar bizi ilgilendirmez:) her neyse nornun ilk haftaları zevkli olacak gibi ama sonrası nolur bilinmez. farmlanan destro bayıp bırakır gibime geliyo:P sen red guarda geçtiğinde sarver zaten bitikti be sardi birçok adam bıraktı gitti. eğer o haldeki ml'dan bahsediyorsan bence yanlış bir tesbit olur. farmlanan dest'ten ziyade artık yeni birşey isteyipte bulamayanlar ya da üyeliğinin son günlerini yaşayanlar bırakıp gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 BC hepsini keser deyip yarışa ortak olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Harir said: BC hepsini keser deyip yarışa ortak olalım. kortez veya madoff > bc diyip gerisini bırakayım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Neyse görücez:DBC uzun zamandır wb çıkarmıyordu.Genelde 6 kişilik gruplarla geziyor.Transferden sonra wb halinde kapışırız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 sardius said: yoo abi ben red guardda gectikten sonrasını kastediyorum. cok kapıştık ml ile 1 wb ye karsı 1 wb. ml yi farmlama yı ben realm olrak kastetmedim red guard olarak kastettim. diger orderlar bizi ilgilendirmez:) her neyse nornun ilk haftaları zevkli olacak gibi ama sonrası nolur bilinmez. farmlanan destro bayıp bırakır gibime geliyo:P Sardi sen Rg ye geçtiğinde biz 2 veya 3 gruptan fazlasını oluşturamıyoduk .. öyle bile olsa kesildiğimiz kadar da kestik Rg ı sana rastlamamış demekki ... Neyse Norn da görüşecez ... ayrıca anladığım kadarıyla norndaki destro tayfası daha organize takılıyor yani buradaki gibi sadece zerg bulmıycaksınız orda ... Ml dışındakileri kastediyorum hemen geyik yapma hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Bende norn'a geçeyim bari. Sileceğiz domdidom'u artık napalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 peh, yazık olacak. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Reyna said: sardius said: yoo abi ben red guardda gectikten sonrasını kastediyorum. cok kapıştık ml ile 1 wb ye karsı 1 wb. ml yi farmlama yı ben realm olrak kastetmedim red guard olarak kastettim. diger orderlar bizi ilgilendirmez:) her neyse nornun ilk haftaları zevkli olacak gibi ama sonrası nolur bilinmez. farmlanan destro bayıp bırakır gibime geliyo:P Sardi sen Rg ye geçtiğinde biz 2 veya 3 gruptan fazlasını oluşturamıyoduk .. öyle bile olsa kesildiğimiz kadar da kestik Rg ı sana rastlamamış demekki ... Neyse Norn da görüşecez ... ayrıca anladığım kadarıyla norndaki destro tayfası daha organize takılıyor yani buradaki gibi sadece zerg bulmıycaksınız orda ... Ml dışındakileri kastediyorum hemen geyik yapma hehe :) norndaki destronun organizeligi konusunda biraz yanılıyorsun gibi geldi bana neyse bakıcaz:) orda destro charım var bi halt olmaz bunlardan diye cıkıyordum hemen:P harir bırak bc yi bi işe yaramaz onlar. biz bc ye keep kusatma bo alma görevini veriyoruz:) destroyu kesmek bizim işimiz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Görev vermek?Benim bildiğim görevleri BC verir:DBC kendini biraz çekti diye hemen çocuk guildleri çıkmaya başladı:dUzun zamandır il kdefa wb kurucaz transfer zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chkaj Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 bu char tranferini ne zaman yapioz bi de ben secemezsem kafalarina gore tranfer ederler mi?zaten bu server in cekilmezligi yuzunden oyunu oynamaz olduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bugün başlıyoda ben yapamadım şahsen transferi accounta giriyorum transfere basıyorum hiç bir karakteriniz transfer edilmemiştir gibi bişi sölüyo bu konuyu bilen ve bilgilendiren olursa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar