Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Eight Peaks - Transfer/Merge Başlığı

Qui

Öne çıkan mesajlar

sardius said:

Reyna said:

Bizim Moonlapse norna geçiyo artık order farmlarız nornda :)

haha valla biz ML yide farmlayabildigimiz icin gelmenizde bi sorun yok:P hatta iyi bile olur yani:)

ml'da değilim hatta oyunda bile değilim ama olduğum zamanlardan hatırladığım sardi ml'ın 2 party sinin 1 wb den fazlasını dw de çatır çatır kestiği idi. farmlama muhabbetini oyunun artık boka sardığı zamanlardan hatırlıyorsan hafızanı biraz daha geriye götür derim. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Mina said:

Bana 3. bi realm acsnlar her iki tarafı farmlıyım.Bakalım norn ve azgal ne kadar dayanıcak ve omurlerı ne kadar olucak. :P

valla zaten artık oyunu gözden çıkartmışlar baksana. hiç bir çaba hiç bir istek yok oyunun düzelmesi için. bitsede gitsek der gibi bir hava söz konusu. yazık ettiler...
Sosyal ağlarda paylaş

yoo abi ben red guardda gectikten sonrasını kastediyorum. cok kapıştık ml ile 1 wb ye karsı 1 wb.

ml yi farmlama yı ben realm olrak kastetmedim red guard olarak kastettim. diger orderlar bizi ilgilendirmez:)

her neyse nornun ilk haftaları zevkli olacak gibi ama sonrası nolur bilinmez. farmlanan destro bayıp bırakır gibime geliyo:P
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:

yoo abi ben red guardda gectikten sonrasını kastediyorum. cok kapıştık ml ile 1 wb ye karsı 1 wb.

ml yi farmlama yı ben realm olrak kastetmedim red guard olarak kastettim. diger orderlar bizi ilgilendirmez:)

her neyse nornun ilk haftaları zevkli olacak gibi ama sonrası nolur bilinmez. farmlanan destro bayıp bırakır gibime geliyo:P

sen red guarda geçtiğinde sarver zaten bitikti be sardi birçok adam bıraktı gitti. eğer o haldeki ml'dan bahsediyorsan bence yanlış bir tesbit olur.

farmlanan dest'ten ziyade artık yeni birşey isteyipte bulamayanlar ya da üyeliğinin son günlerini yaşayanlar bırakıp gidebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:

Sardi sen Rg ye geçtiğinde biz 2 veya 3 gruptan fazlasını oluşturamıyoduk .. öyle bile olsa kesildiğimiz kadar da kestik Rg ı sana rastlamamış demekki ... Neyse Norn da görüşecez ... ayrıca anladığım kadarıyla norndaki destro tayfası daha organize takılıyor yani buradaki gibi sadece zerg bulmıycaksınız orda ... Ml dışındakileri kastediyorum hemen geyik yapma hehe :)
Sosyal ağlarda paylaş

Reyna said:

sardius said:

Sardi sen Rg ye geçtiğinde biz 2 veya 3 gruptan fazlasını oluşturamıyoduk .. öyle bile olsa kesildiğimiz kadar da kestik Rg ı sana rastlamamış demekki ... Neyse Norn da görüşecez ... ayrıca anladığım kadarıyla norndaki destro tayfası daha organize takılıyor yani buradaki gibi sadece zerg bulmıycaksınız orda ... Ml dışındakileri kastediyorum hemen geyik yapma hehe :)

norndaki destronun organizeligi konusunda biraz yanılıyorsun gibi geldi bana neyse bakıcaz:) orda destro charım var bi halt olmaz bunlardan diye cıkıyordum hemen:P

harir bırak bc yi bi işe yaramaz onlar. biz bc ye keep kusatma bo alma görevini veriyoruz:) destroyu kesmek bizim işimiz lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...