Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leisure Suit Larry 7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu oyunu nereden bulabilirim yahu bilen yada ankara icinde sahip olan varsa bi haber eylesin

thanx[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Mesaj tarihi:
up cunku harbiden lazım[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Mesaj tarihi:
overnet,emule vs gibi dl prgramları kullanın derim,boyutu ace veya rar ile 200mb ı gececegini sanmıyorum.
o oyunu bitirmek icin baya ugrasmıstım. larry 8.halen cıkmadı ama :)
yakında bi larry versiyonu cıkcakmıs ama bunda larry nin yegenini yonetecekmisiz[bunların soyu bozuk valla] degisik olacakmıs...
iyi oyunlar

[Bu mesaj LordHeartus tarafından 10 Mayıs 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Oyun bende var isteyenler irtibata pls :)
Yanlız benimde şöle bir sorum var XP kullanıyorum ave bu yüzden XP'de oyunu yükleyemiorum?sizce neden oluyordur?[signature][hline]..::Respect::..
Mesaj tarihi:
Larry : Magna Cum Laude da Larry Lovage var. Eskiden oyunun başında Al Lowe vardı. Al Lowe şirketten ayrılınca. yapımcılar Larry Leffer yerine Larry Lovage'ı yani Larry Leffer'ın yeğenini koymayı uygun gördüler. Yerinde bir kaarr.[signature][hline]Darkness is falling in to me
If you are trying to save me
Left me there
And run away
No chance left to win you again

AHYAAAAAKKKKK!!!
Mesaj tarihi:
Virus bu ne? :) anlamadım bişey[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki:
ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen
senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi
Mesaj tarihi:
evet kızılay metrosundan tömerin aşşağılarına doğru yürürsen dungeonda var[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
Ewt orda eski oyunlar var ama adamlarda Heroes 3 yoktu Myth 3 yoktu Planescape Torment yoktu artık Dungeon da bol bol Nba oyuncularının oyuncakları var...[signature][hline]Lil'Alur for Shar
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Valla Kazaa da buldum 64mb rar dosyasi actim kurdum ayarladim calistiramadim sinir oldum[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.
www.novaworld.gen.tr - Legend will be back!
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Mesaj tarihi:
kazaadan setuplı 104 mb olarak çekerseniz güzel güzel çalışıyor[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mesaj tarihi:
evet[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Kazaa daki tam adini yazabilirmisin buraya dosyanın fake dosya cekmekten gına geldi.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.

Mesaj tarihi:
Kazaa da at leats 100mb yapip 25dk aratinca cikti :) Saol[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.

Mesaj tarihi:
bende win98 var hiç sorunsuz çalışıyor[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
XP var ve calismiyor pff[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.

• Yeni Oluştur...