Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rourin Kenshin OVA

cedrus

Öne çıkan mesajlar

Rourin Kenshin ova nın türkçe alt yazısını arıyorum.Arkadaşıma izletmek istiyorum fakat bulduğum alt yazılar o kadar kötü çevrilmiş ki arkadaşıma veremiyorum.Ben yıllar önce izlemiştim fakat alt yazılarını bulamadım tekrar izlemek için çektiğim alt yazılılar ise alakasız ceviri hataları var.Üşenmesem ben yeniden alt yazı yazıcam.
Adam akıllı bir alt yazı tavsiye edebilecek olan varmıdır.sekron onemli deyil.Tek istediğim adam gibi bir ceviri.Asında biraz daha detay vermem gerekirse ova nın 2. bölümünde alt yazı sorunu var.ozellikle o kısmınki lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Kinkaudonau said:

/summon Hitokiri dicem ama inan ona bir dokunsak bin ah işitiriz bu konuda

bu konuda o da dertli çok

en son sinirlendi, tüm seriyi çevirecekti, düzgün script bulamadım deyip vazgeçmişti sanırsam

Geldim :) Kenshin demeniz yeterlidir.

DP'deki çeviriler çok kötü değildir. Bilakis gayet iyidir. Rahatlıkla izleyebilirsiniz. Kafanıza takılan bir şey olursada sosrarsanız seve seve cevaplarım.

Türkçe çeviri kısımına gelirsek. Blu-Ray bekliyorum işin açıkcası. Hali hazırdaki hiç bir grubun ingilizce çevirisi kaliteli ve özenli olarak yapılmamış, o yüzden japoncadan çevirmeyi deneyeceğim. Mükemmel bir şekilde çevireceğimi sanmıyorum ama; ingilizce çevirden 10 kat iyi yapacağımı biliyoum.

Not: Çoğu grubun (A-S AHQ vb) çevirileri dvd-rip çevirileridir. Yani grupların kendi çevirisi değildir. Zaten Hitokiri gibi bir ünvanı the Manslayer diye çevirmek anca mal ABD firmalarına uyar... Gene sinirlendim :)

/unsummon :D
Sosyal ağlarda paylaş

sonum kendi altyazımı kendim yazmam galiba ama birisinde düzgün bir altyazı varsa fena olmaz.ben eskidem izlemiştim adam akllı bir alt yazıda ama ne oldu ona bilmiyorum.Arsiv yapan varsa düzgün bir tane bulma ihtimali var.
ceviriler o kadar yanlış ve eksikki anlatılanları anlayamıyorsun.Tabi kaynakta çiddi bir sorun.
Sosyal ağlarda paylaş

ben en son divplaneta baktığımda yanlıştı ceviriler değişitiyse bilemiyecem bir tekrar bakayım.
Ama değişme ihtimalide yok her halde 3 ay önce bakmıştım oraya.Şİmdi kendimden emin olamadım acaba alt yazı doğruda benmi yanlış hatırlıyorum konuştuklarını.bir kez daha bakayım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...