Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 eski kız arkadaşının facebook linki pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 BENCE GİDERİ VAR DOSTUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Dolis said: aente said: facebook beni everecek yakında bu 2. meme önerisi Facebook Önerisi: Cansu Sanem Köse [?] Arkadaş Olarak Ekle Diğer Reklamlar Bumu güzel allah aşkına ya tipinde meymenet yok eski kız arkadaşımı her türlü ezer bunu =) Ben güzel demedim dostum meme dedim yannış olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Hepte herkesin kız arki en güzeli olur zaten... :D "benm hatun alayina gider be abii bu neki fln.." diyen adamlarin genelde agiz sulari dışari vurmak suretiyle resim karşısında krizlere girerler..:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ama eski olduğu için bi manası kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 http://www.facebook.com/profile.php?id=100000060091807&ref=pymk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar