kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 7-7 durum ne desem acaba hımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Şu an bile zibilyon tane unique item bilyon tane set item düşüyor; rare'leri golem bile yapmıyorum hatta. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Sorun rune. Item değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Ben nedense hep Unique > Socketed olarak düşündüğüm için pek germedi sanırım şimdiye kadar. Ha çıksa fena mı olur derseniz, stash'teki ikilileri birleştirip yer açarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 hangi unique silahı death yada lastwish ile, yada hangi armoru enigmayla kıyaslayabilirsin mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Her class için konuşamam fakat Necromancer için konuşmak gerekirse en fazla 2 all skill verebilecek, yanında da normalde bile olabilecek özellikler barındıracak bir armor ya da weapon için o kadar uğraşıp soketli item bulup (ya da bekletip bekletip açtırıp) sonra da rune arayamam üzgünüm. En basitinden Bone için uğraşmak yerine Arkaine's Valor kasarım daha büyük bir amacım olur hiç olmazsa Bone vs. Arkaine's Valor 3 Socket Body Armor Sol + Um + Um 15% Chance To Cast level 10 Bone Armor When Struck 15% Chance To Cast level 10 Bone Spear On Striking +2 To Necromancer Skill Levels +100-150 To Mana (varies) All Resistances +30 Damage Reduced By 7 --- 1295-1450 Defense (varies)(Base Defense: 410-517) +150-180% Enhanced Defense (varies) +1-2 To All Skills* (varies) + (0.5 Per Character Level) 0-49 To Vitality (Based On Character Level) 30% Faster Hit Recovery Damage Reduced By 10-15 (varies) Ya da White kasmak yerine Homunculus kasarım (Necro için Socketed Weapon gelmiyor nedense aklıma, hiç olmazsa elde tutulan bir şey diye Homu seçtim). White vs. Homunculus Dol + Io Hit Causes Monster To Flee 25% +10 To Vitality +3 To Poison and Bone Spells (Necromancer Only) +3 To Bone Armor (Necromancer Only) +2 To Bone Spear (Necromancer Only) +4 To Skeleton Mastery (Necromancer Only) Magic Damage Reduced By 4 20% Faster Cast Rate +13 To Mana -- Defense: 177-213 (varies)(Base Defense: 58-70) Chance To Block: 72% +150-200% Enhanced Defense (varies) +5 To Mana After Each Kill 40% Increased Chance of Blocking 30% Faster Block Rate +2 To Necromancer Skill Levels +20 To Energy Regenerate Mana 33% All Resistances +40 +2 To Curses Skills (Necromancer Only) Lore kullanıyorum işin aslına bakarsak. Ama değerlendirmeyi yukardaki gibi yaptığım zaman Socketed'lar biraz zayıf kalıyor bence. Ha bu tartışmaya açık bir konu tabii ki ama daha iyisinin olduğunu bildiğim bir şey için de kendimi paralayamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Abi şimdi arkaines valor ve enigmayı kesinlikle karşılaştıramazsın. 3 socketli armor bulunur. Ama yazacak runeler bulunmaz. Enigmayı enigma yapan teleport skilli vermesidir. Oyundaki tartışmasız en iyi armor diyebilirim. Homunculus falan öyle uniq itemler zaten düşüyor. Ama runewordlarla uniqler yarışamaz. Oyunu oyun yapan zaten runewordler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Ayrıca sen white ile homunculusu karşılaştırıyorsun. Birisi silah diğeri kalkan. 2 kalkan yada 2 silah karşılaştırsan anlarım. Bone yazmak arkaines valor düşürmekten kolay. Bone için gerekli runeler çok zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Sypro said: Her class için konuşamam fakat Necromancer için konuşmak gerekirse en fazla 2 all skill verebilecek, yanında da normalde bile olabilecek özellikler barındıracak bir armor ya da weapon için o kadar uğraşıp soketli item bulup (ya da bekletip bekletip açtırıp) sonra da rune arayamam üzgünüm. En basitinden Bone için uğraşmak yerine Arkaine's Valor kasarım daha büyük bir amacım olur hiç olmazsa Bone vs. Arkaine's Valor 3 Socket Body Armor Sol + Um + Um 15% Chance To Cast level 10 Bone Armor When Struck 15% Chance To Cast level 10 Bone Spear On Striking +2 To Necromancer Skill Levels +100-150 To Mana (varies) All Resistances +30 Damage Reduced By 7 --- 1295-1450 Defense (varies)(Base Defense: 410-517) +150-180% Enhanced Defense (varies) +1-2 To All Skills* (varies) + (0.5 Per Character Level) 0-49 To Vitality (Based On Character Level) 30% Faster Hit Recovery Damage Reduced By 10-15 (varies) Ya da White kasmak yerine Homunculus kasarım (Necro için Socketed Weapon gelmiyor nedense aklıma, hiç olmazsa elde tutulan bir şey diye Homu seçtim). White vs. Homunculus Dol + Io Hit Causes Monster To Flee 25% +10 To Vitality +3 To Poison and Bone Spells (Necromancer Only) +3 To Bone Armor (Necromancer Only) +2 To Bone Spear (Necromancer Only) +4 To Skeleton Mastery (Necromancer Only) Magic Damage Reduced By 4 20% Faster Cast Rate +13 To Mana -- Defense: 177-213 (varies)(Base Defense: 58-70) Chance To Block: 72% +150-200% Enhanced Defense (varies) +5 To Mana After Each Kill 40% Increased Chance of Blocking 30% Faster Block Rate +2 To Necromancer Skill Levels +20 To Energy Regenerate Mana 33% All Resistances +40 +2 To Curses Skills (Necromancer Only) Lore kullanıyorum işin aslına bakarsak. Ama değerlendirmeyi yukardaki gibi yaptığım zaman Socketed'lar biraz zayıf kalıyor bence. Ha bu tartışmaya açık bir konu tabii ki ama daha iyisinin olduğunu bildiğim bir şey için de kendimi paralayamam :) yanlış anlama da şu mesajın oyunu ne kadar bildiğini açıklıyor. tartışmaya gerek yok. single oynamışsın sanırım daha çok bnetten ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Nasıl komik bir yaklaşımdır o öyle :D Bunları yazarken oyunu ne kadar bidiğimi/bilmediğimi değil daha önce hepsi ile yapmış olduklarımı düşünerek yazdım. Hero editor ile item yaratıp sahada test ettim ve unique item'lar socketed'a göre gayet sağlam durumdaydı. Online tecrüben cidden yok denecek kadar az, localden server açmakla uğraşmayalım gerekirse arkadaşlar da gelir diye Pati'de oynuyoruz zaten, yoksa aradaki farkları kestirmeye ne vaktim var ne de ilgim. Neyse, "peki abi, siz daha çok biliyorsunuz" diyip kenara çekiliyorum, siz bilmeye devam edin ben de oynamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Sypro said: Her class için konuşamam fakat Necromancer için konuşmak gerekirse en fazla 2 all skill verebilecek, yanında da normalde bile olabilecek özellikler barındıracak bir armor ya da weapon için o kadar uğraşıp soketli item bulup (ya da bekletip bekletip açtırıp) sonra da rune arayamam üzgünüm. şu ne kadar komikse benim yadığım da o kadar komik :> enigmayla random 2 skill veren armor karşılaştırmışsın. hem de necro gibi bi class için. hero editor olayına girmiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Sypro said: Nasıl komik bir yaklaşımdır o öyle :D Bunları yazarken oyunu ne kadar bidiğimi/bilmediğimi değil daha önce hepsi ile yapmış olduklarımı düşünerek yazdım. Hero editor ile item yaratıp sahada test ettim ve unique item'lar socketed'a göre gayet sağlam durumdaydı. Online tecrüben cidden yok denecek kadar az, localden server açmakla uğraşmayalım gerekirse arkadaşlar da gelir diye Pati'de oynuyoruz zaten, yoksa aradaki farkları kestirmeye ne vaktim var ne de ilgim. Neyse, "peki abi, siz daha çok biliyorsunuz" diyip kenara çekiliyorum, siz bilmeye devam edin ben de oynamaya. Aluriel e kesinlikle katılıyorum. Hero editorle test ederken güzel test edememişsin. Uniq itemler runewordlere göre baya kötü. Şimdi sana bir kaç soru sorayım kıyasla hangileri iyi Arkaines Valor-Enigma The grandfather-Breath of the dying yada lastwish Leviathan armor- Fortitude Bu 3 tanesini her editorde yapıp bir kıyasla bakalım hangileri daha iyi. Şimdi övünmek gibi olacak ama bu oyunu ciddi derecede iyi bilirim. Birçok mekanik nedir nasıl çalışır vs. Aluriel de aynı şekilde çok bilgilidir. Abi öğrenmeniz gereken çok şey var gibime geliyor. Tamam yaa çok biliyorsunuz demeye gerek yok çünkü öğrenecek çok şeyin olduğunu düşünüyorum. Yazılarından öyle anlaşılıyor. Arkadaşlarınlada serverda oynarsanız yardımcı oluruz. Ben arada sırada giriyorum servera elimden geldiğince yardım ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 grandfather var bende sdfg :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinbringer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 arkadaşlar rune cıkmıo.. hellde eziyet yani... rune max gul hf de. item yapma hevesi kalmıo insanda...kas kas ama item dizeme...tamam orj sevilebilir belki ama az kişiyiz...anlayıslı olun... rune suz diablo dusunulemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar