Toledor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Şuan epox anakartın onboard realtek ac97 sini kullanıyorum. Fakat özellikle oyunlarda ses problemi yaşamaya başladım. Çözüm olarakta birçok yerde ses kalitesini 24bit 96Khz yerine 24bit 44khz e indirilmesini öneriyorlar. Fakat ben bunu başaramadım. Sesle ilgili sadece soundman programı yüklenmiş onda da yalnızca ekolayzır ve hoparlör ayarları yapılabiliyor. Bunu yapabilmemin başka yolu varmı? Xp kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 şurayi bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Maalesef onu denemeiştim daha önceden ama o da işe yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Seks kalitesini düşürmek okudum, ve over-qualified seksimin kalitesini düşürmek için hemen topiğe tıkladım. Selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar