roket adam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 evet böyle iğrenç ve saçma sapan bir sorunla karşı karşıyayım. bazı anlarda, kaş kısmının ortaya yakın bir kısmı, sağ taraftaki 1 cm lik bölge in kalk yapıyor paso sdkjf. çok mal bi görüntü. spectrum analyzer gibi oldu kaşlarım. neden olur bu ya. böyle bişi hayatımda yaşamadım, ilk defa oluyor. dün geceden beri paso oynaşıyor itoğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 geçer :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 BEn de 30 sn önce seğirmeyle ilgili bir konu açacaktım, üşendim. Durup durmadık yerde, sağ gözüm, sol uyluğum, sırtımın sağ tarafı, sol yanağım falan seğiriyor. Neyle alakalı bu olay, nörolojik bir olay mı, vitamin eksikliği mi nedir bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ahahah bu tip kaş atan smilelar vardı ya onlar geldi aklıma ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 benimde testere necmi geldi aklıma onunda seğiriyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 sinirsel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 abi aynen öyle ahhaha. düşün "tayvan'dan gelecek ürünler havaalanına indi mi?" diyorsun patrona, o sırada kaşlar http://img.donanimhaber.com/image.aspx/upfiles/smiley/naughty.gifşeklinde mal gibi sallanıyor dsfjnkhsdf. o kadar abartı değil de yani. ya da kıza senden hoşlanıyorum falan dicem, kaşlar vıdıvıdıvıdı sallanıyor, yanlış anlar yani sdkfjh. bi an önce geçmeli. tamam nörolojik de, nedir yani, hasta mıyız genetik mutasyon mu geçirdik NERDE BU DEVLET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1097218431805&ref=mf fdsfasd böle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/article/003296.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Fasciculation#Treatment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bak bunun ki kronik mesela. bayhan MMMMMMMMMMMMMMMMM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Yardım için sağol Ardeth. Troller ölsün plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ölmesinler, sürünsünler! püü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 magnezyum eksikliği ve fazla yorgunluk yapabilirmiş sanıyorum. maden suyunda magnezyum var mıydı ya. balık mı yesek. bi bakiym ben.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 dolgu için uyuşturması gerekti doktorun,göte vurulan 10luktan vurdu bademciğime kadar soktu iğneyi deep throat yaptı resmen8-) ondan beridir benim de seğiriyo başlığı görünce paylaşayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 BloodyBeast said: deep throat yaptı resmen8-) Acıdım ya vah vah :P dava et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar