Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 gecen gun xmen2 yi izledim tekrar, gozume carpti kitap. son derece yüzeysel bi arastirmadan sonra sadece king arthur la ilgili olduunu ogrendim. okuyan, nedir ne degildir bilen varsa anlatsin bi zahmet sneak preview tadında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Kral Arthur'un gölün dibindeki mezarının taşında yazar bu söz. "Here lies King Arthur, Lord of Avalon, King of the once and the future"[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Bu arada Avalon Büyük Britanya adasının eski efsanevi ismidir Kral Arthur zamanındaki...[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar