Malkor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Evet Çarşamba veya Perşembe Öğleden sonra buluşma yapsak ne güzel olur . Sinemaya gidebiliriz , oyun oynaya biliriz , Ne istiyorsanız onu yaparız (go-cart gibi atraksiyonlar)... Hem öss ( girenler için) den önce deişiklik olur Hemde ankaralılar olarak İstanbul patiyi kıskandıra biliriz ( sanmıyorum ). Verin elinizi bizde kaynaşalım birer kanki olalım ( tamamen gaz amaçlı ) Havalar güzelken Ankarada bunun keyfini yaşayalım. tüm Ankara pati tayfasından cevap bekliyorum Sevgiler ve Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 bonecrusher gelir birazdan sana detaylı açıklamayı yapar :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki: yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 müzik grubuna gel hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ya saat 4ten sonra ancak gelirim. en son bonecrusher çağırdığında gelememiştim ama bu sefer gelmeye çalışırım :)[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Oss ye gırenlerı oss gununden sonra bulmak bıraz zor olur ama =)[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Ne olursan ol gel ( Mevlana ) saat önemli deil kararlaştırırız sen 4 de gelirsin. herkesi beklioruz(m) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: -coLdwind-, 14 Haziran 2004 23:19 tarihinde demiş ki: bonecrusher gelir birazdan sana detaylı açıklamayı yapar :) valla bende umut mumut kalmadı, buluşmalardan felan vazgeçtim :)[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Haziran 2004 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 bende de umut kalmadı çagırmama rağmen gelmiosun sonra bıdıbıdı[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 sanki sen çok geldin, anca paintballarda.. :) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Haziran 2004 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Olm bone bide konuşuyosun lan utanmadan yok karnım ağrıyo yok kıçım arıyo başım arıyo diye bahane uyduruyosun bide gelmiş laf ediyosun burdan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 lan eagle hastayım diyorum sen hala yalan diyorsun ya git şu köşede öl sen.. hem neyine utanıyım, hiç sıkılmadan insanları ayarlamaya çalışmadım mı kaç seferdir? insanları buluşmaya teşvik etmeye çalışmadım mı? buna rağmen insanlar ısrarla gelmediğinden soğudum artık buluşmalardan.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Haziran 2004 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bu hastalık suan ıse Gecmıs olsun =)[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 İyi hadi iyi affettim bu seferlik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Gelen varsa cevap bekliyorum . Umutların tükendiği an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 daha ileri bir tarihte olursa olur o zaman istanbulda olacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bir noldugu,ne olacagı anlasılsın hele herkese ortak zaman verılır carsamba persembe uymaz belkı kımseye.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 her gün uyar bana[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Bone haftasonuna müzik sütütyo olayı var gelsağa :D[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [Bu mesaj Korax tarafından 15 Haziran 2004 11:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ya ankara buluşması olursa benide çaarın hem bahane olur ankaraya gelmem lazım bazı nedenlerden dolayı :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Bugün 4 te gelmek isteyen varsa bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 biraz geç olmadımı? yani altıma bi tane bmw m5 verin bide kullanmayı ööretin geliimde 2 saatte ankaraya kim getiricek :P[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. [Bu mesaj Chiptech tarafından 15 Haziran 2004 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 benim bi onerim var ; bu haftasonu benim bi iş var eger pazara kalmazsa cumartesi gece tunus cadddesinde bi yere takılırız ordan benim eve geçeriz oglen kalkınca herkes dagılır gider. evim ayrancıda ; tek yaşıyorum , ev arkadaşım memleketine gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 4temi neara ya? Gelerimmiki bilmiyom gelirim heralde eagle ara beni boya beni.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: civciv, 15 Haziran 2004 12:51 tarihinde demiş ki: benim bi onerim var ; bu haftasonu benim bi iş var eger pazara kalmazsa cumartesi gece tunus cadddesinde bi yere takılırız ordan benim eve geçeriz oglen kalkınca herkes dagılır gider. evim ayrancıda ; tek yaşıyorum , ev arkadaşım memleketine gitti. ya gazozun içine ilaç atarsan? hı?? :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: civciv, 15 Haziran 2004 12:51 tarihinde demiş ki: evim ayrancıda ; tek yaşıyorum , ev arkadaşım memleketine gitti. şeyy, yok biz almayalım da, malum taciz maciz.... lol[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar