Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 son bölümlerde güzelleşti baya,izleme desemde ben devam ediyorum,Stephan için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 e! 'de vampire week te vermişlerdi bunu kan efektlerini falan tarantinonun ekibinden kan formulunumu ne almışlar saçma saçma anlatıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 The Vampire Diarrheas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 dizi yeni hızlanmaya başladı konusu git gide ilgimi çekmeye başladı izlenir bnce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 son bölüm iyiydi gerçekten,birçok şey açığa çıktı,sonuda O_o bitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sevişmesiz ve çıplaklık olmadan vampirlik olmaz. var mı bunlar dizide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 pek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 cok güzel bitti evet. elenanin damona sarilma sahnesi cok duyguluydu dfsu. 25 marttaymis 15. bölüm. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 barnacle said: sevişmesiz ve çıplaklık olmadan vampirlik olmaz. var mı bunlar dizide? çocuklar için vampir dizisi bu twilightçılar için tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 izleyeni yok sanırım olsun ben kendi kendime konuşurum. damon se2ep20 kurtadam ısırdı lan!ölücekmi aceba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 hic kacirmadan izliyorum ve acik acik seviyorum ben bu diziyi. guzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bende seyrediyorum arada baslarda damon'un hastasiydikta boyle duygusallastikca gozumden dusmeye basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bende yeni başladım s01e04 bitti, sarmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Fena dizi değil boş zamanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 hangi dizi dolu zamanlar icin iyi ki ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 iyi ya..valla arkadşım tavsiye etti dün başladım 20. bölüm şuan bitti...1. sezon.Twilight çakması denyor ama araştırdım,vampire diaries kitapları alacakaranlıktan önce yazılmış 1991...Yani stephenie aşırmış bence.True Blood'da izlemiştim bir ara. bakıyorum da, o da bu seriden çok şey araklamış.Kısacası dizi süper...hatta Damon süper.;)kafa vampir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 senko said: bende seyrediyorum arada baslarda damon'un hastasiydikta boyle duygusallastikca gozumden dusmeye basladi. spo 1. sezon 15. bölüm sonrası ya damon'ın iyi olmasını kaldırıyorum ama stefhan'ın kötü olmasını kaldıramıyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 2x19 bitti, 3 bölüm kaldı, bi yanım sindire sindire izle hergün bi bölüm izle diyor, diğer yanım giriş ulan 3 bölüme bitsin artık diyor. offf..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 son bölümü izlemeye başlamadan önce 3. sezon varmı diye bi bakındım, ve sadecehttp://www.tvfanatic.com/2011/04/the-vampire-diaries-spoilers-season-3-dubbed-season-of-the-origi/ hell yes, demek istiyorum. s02son bölümde acaba ne yapıcaklar bi önceki bölüm çoğu şeyi açığa kavuşturdular diyodum, 1 sezon da damon-elena aşkı izlicez galiba. 15 eylülü iple çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 daha 2.sezona baslayamadim ben yaf. damon tirtlastikca soguduydum diziden zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 damon mı tırtlaştıı??...ne bakımdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 damon iyi de yavsak ask adami kardesi bayiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 @vanille 3. sezonda roller değişiyo yanlız aşk adamı damon vs stefan the murderer olucak gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 vaniLLe said: damon iyi de yavsak ask adami kardesi bayiyo. ++... aynen ya,,öff bu kadar mükemmel,gözü kimseyi görmeyen,bir de her şeyi en doğru bilen,her hikayenini iyisi ben olucam tavırları yok mu...amannn aman! oysa oysa,Damon'a bak; adam macera dolu,eğlenceli,ama istediğinde çok da hoş ciddileşen bir vampir kardeş;respect damon;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 0ne said: @vanille 3. sezonda roller değişiyo yanlız aşk adamı damon vs stefan the murderer olucak gibi duruyo yep. cok güzel cevirdiler bence, ayni sekilde devam etse izlenmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar