Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Vampire Diaries

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
iyi ya..valla arkadşım tavsiye etti dün başladım 20. bölüm şuan bitti...1. sezon.Twilight çakması denyor ama araştırdım,vampire diaries kitapları alacakaranlıktan önce yazılmış 1991...Yani stephenie aşırmış bence.True Blood'da izlemiştim bir ara. bakıyorum da, o da bu seriden çok şey araklamış.Kısacası dizi süper...hatta Damon süper.;)kafa vampir.
Mesaj tarihi:
senko said:

bende seyrediyorum arada
baslarda damon'un hastasiydikta boyle duygusallastikca gozumden dusmeye basladi.

spo 1. sezon 15. bölüm sonrası

ya damon'ın iyi olmasını kaldırıyorum ama stefhan'ın kötü olmasını kaldıramıyorum:(

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
2x19 bitti, 3 bölüm kaldı, bi yanım sindire sindire izle hergün bi bölüm izle diyor, diğer yanım giriş ulan 3 bölüme bitsin artık diyor.

offf.....
Mesaj tarihi:
son bölümü izlemeye başlamadan önce 3. sezon varmı diye bi bakındım,

ve sadece
http://www.tvfanatic.com/2011/04/the-vampire-diaries-spoilers-season-3-dubbed-season-of-the-origi/

hell yes, demek istiyorum.

s02
son bölümde acaba ne yapıcaklar bi önceki bölüm çoğu şeyi açığa kavuşturdular diyodum, 1 sezon da damon-elena aşkı izlicez galiba.

15 eylülü iple çekiyorum

Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

damon iyi de yavsak ask adami kardesi bayiyo.

++...
aynen ya,,öff bu kadar mükemmel,gözü kimseyi görmeyen,bir de her şeyi en doğru bilen,her hikayenini iyisi ben olucam tavırları yok mu...amannn aman!

oysa oysa,Damon'a bak; adam macera dolu,eğlenceli,ama istediğinde çok da hoş ciddileşen bir vampir kardeş;respect damon;)
Mesaj tarihi:
0ne said:

@vanille

3. sezonda roller değişiyo yanlız

aşk adamı damon vs stefan the murderer

olucak gibi duruyo

yep. cok güzel cevirdiler bence, ayni sekilde devam etse izlenmezdi.
  • Yeni Oluştur...