Reksa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 böyle insanı hayvan gibi güldürcek fıkra arıyorum bilen var paylaşsın piliks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 futbol bolumune bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 hahahah ondan özendim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 İlkokul 3. 4. 5 sınıf öğrencileri iki bayan öğretmenleri eşliğinde derslerinde yer alan "At yarışlarının ülke ekonomisine katkılarını yerinde gözlemlemek" amacıyla at yarışlarına gitmişler.. Bir müddet sonra da çocukların tuvalet ihtiyaçlarını karşılamak için toplu olarak tuvaleti ziyaret etmişler.. Bir öğretmen kızların, diğer öğretmen erkeklerin kapısında beklerken erkek öğrencilerin küçük boylarından dolayı "Pisuvara yetişememe" sorunu nedeniyle onlara mecburen yardım etme durumu ortaya çıkmış.. Çocuklar fermuarlarını açıyor, bayan öğretmenleri onları kucağına alıyor, üstlerini ıslatmamaları için pipilerini tutup çişlerini yaptırıyormuş.. Teker teker yaptırdıktan sonra aralarından bir tanesinin pipisinin kocaman olması bayan öğretmenin dikkatini çekmiş.. "Sen 5. Sınıf olmalısın" demiş öğretmen çişini bitiren çocuğun pipisini sallarken.. "Hayır efendim" diye cevap gelmiş. "Ben altıncı yarıştaki "KARAMURAT" ın Jokeyiyim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 fatih ürek'in üstüne top düşerse nolur ? pişti olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?62,3599466,page=1#msg-3599466 not: 1 kere tıklamanız gerekebilir gife Reogmar said: temel torununa savaş hikayelerini anlatıyormuş. - savaşta düşmanlar etrafımızı sardı.. bizi esir aldılar.. komutanları bize dedi ki "şimdi iki seçeneğiniz var: ya sizi öldüreceğiz, ya da burada hepinizi yatırıp bir güzel siteceğiz torun hemen merakla sormuş, - eee dede sonra ne oldu? temel bir an duraksamış, kem küm ederek cevap vermiş: - sonra hepimizi öldürdüler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar