THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 boyle bir olay varmidir eger yoksa bir sorcerer veya bir shaman ayni zamanda silah kullanabilirmi? cunku devasa bir tauren -shamanin elinde yakin dovus icinde bir sopa bulundurmasi gerekiyor diye dusunuyorum.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ehh tabiki mantıken olur yanına geldıgı zaman kafa atmıcak ya[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 45/33 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 kafa atabiliyor zaten :) taurenlerde boynuzlar extra damage veriyor, ciddiyim :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Hadi ya, güzelmiş o boynuz özelliği gerçi binekleri değil de depar özellikleri bulundukları için - puan ama boynuza + Tüm karakterler yakın dövüş yapabiliyor. Yani büyücü şaman farketmez hepsi elindekiyle vurabiliyor..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ahha ulen bılmıodum way be acaıp pis kan cıkar ama burun fılan kalmaz o tauren kafasında dağıtırsın herşeyi muah[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 45/33 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 tamam tauren oluyorum[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 kullanabilir mesela bütün orc shaman resimlerinde bi elde wolverine in pençelerine benzer silah bulunur.[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Taurenin en büyük eksisi bineği olmaması. Millet lvl 40 ya da üzeri olduğunu göstermek için bineğinde karizma yaparken taurenler neyse bizde de hızlı koşma özelliği var diye avutacak..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 tauren neye binebilirki zaten ?dusunuyorum dusunuyorum bisey bulamiyorum:) kendisi binek zaten kendi ustune binsin:P[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Abi inek inek nie binsinm olmaz ole çifleşmiyorlarkı bunlar :P[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 45/33 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bi de savaşlar binek üstünde de olabilecek mi? yoksa sadece gezerken, bir yere giderken falan mı binilebilecek? ya da dungeon'larda?[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 eheh en azından yayan kımse kacamaz tauren den ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Binek üzerinde de savaşmak olacak diye açıklanmıştı en son..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: THARKAS, 09 Haziran 2004 19:54 tarihinde demiş ki: tauren neye binebilirki zaten ?dusunuyorum dusunuyorum bisey bulamiyorum:)Kodo beast? Multiclass gibi bi olay konmayacak bildiğim, ama her sınıfın trainable weapon diye ekstradan silah kullanabilme olayı var. Sanırım skill point harcayarak alınıyor. Misal magelerde swords var.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Aslında wow'da da tıpkı diablola da olduğu gibi classların kendilerine has skill agacları var hatta oyunun en büyük özelliklerinden biri gene diabloda ki gibi item kavgası ile pvp ya da pvm ler ön planda olacak olması. İsterseniz classların özelliklerine bu siteden bakabilirsiniz; http://wow.warcry.com/content/classes/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 diablo wow yanında daha çok basit kalıyor diabloda anca delı gıbı kos wur kır parcala item abuse yap git bnette hack yap mapın bır yerınden dıer yerıne 10sn git felan fılan diabloyu solemeın bana[signature][hline]Ragnarok<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 51/37 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar