sgecca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Arkadaşlar bilmiyorum bu konuda bilgisi olan var mı ama bütün swg alemine bunu yollamak istedim o yüzden açtım bu konuyu. Sayfaya bakın dini bile varmış.... www.jediism.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Evet offical din bu,ingilterede kabul edildi zannedersem.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 "jedi" değil "ceday" :) bayadır var bu din. ilginç birşey herhalde film yapımcıları bu kadarını tahmin etmemişlerdir :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki: yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Zaten çok birşey farketmiyor bana kalırsa,sadece inançlarının yöntemleri ve adları farklı,aynı yola çıkıyor tek tanrılı dinlerle amaç olarak.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Imperial Colonel R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Gene canı sıkıldı bunun... :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 devvo yine bildin burada inanılmaz sıkıldım.... :)[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 concensus yapılmıştı ingilterede ( nüfus sayımı ) %1-2 oranında jedi çıkmıştı lol...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bi tane de Türkiye'de var işte, Sgecca kendileri a.k.a. Qi-Gonn Gjinn of Eclipse. Hatta Ceday Nayt olduğunu iddia ediyodu. Seybırı bile yok, nası cedaysa... :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Darksun, 14 Haziran 2004 15:16 tarihinde demiş ki: concensus yapılmıştı ingilterede ( nüfus sayımı ) %1-2 oranında jedi çıkmıştı lol... ve nüfus kağıdına yazma hakkı kazandılar Jedi dinini. Belirli bir sayıyı geçen dinler yazılabiliyor yani. Ama hükümet reddetmişti, bunların çoğu ateist, laf olsun diye yapıyolar diye =)[signature][hline][b]Penthesilea, MSN = [email protected] I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Darksun, 14 Haziran 2004 15:16 tarihinde demiş ki: concensus yapılmıştı ingilterede ( nüfus sayımı ) %1-2 oranında jedi çıkmıştı lol... census olmasi lazim.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ben concensus diye hatırlıyorum heh neysene ne orda jedi çıktığına göre hükumet reddetmiş olamaz resmi olarak yayınladılar çünkü...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Aha bende jedi oldum hehe iyi boşta kalmadık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Sayın devvo ben tam bir jedi knight'ım saberim yok ama aklım var :P bu arada gerçekten eğer bu dinin bir açığı yok gibi yani allah inancın kalıp onun dışında bu dine sahip de çıkabilirsin ki sakinlik dürüstlük falan bana lazım olan şeyler her zaman için bilmiyorum yani .................... :)[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Peki tamam... Bi mind trick yapsana bana. :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 mind trick can only work in stupid minds. o yüzden sana mind trick yok... ama istersen sana bir imambayıldı yaparım :P çok da komiğim şaka bir yana seni kesmek durumunda bırakma beni sakın çünkü jediların en önemli özelliği üstlerine gelindiğinde gözlerinin dönüyor olması bkz. anakin skywalker....bilmem anlatabildim mi küçük bothan....:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar