Wayne Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 internetten direk orj satın alıp indirebileceğim bir site biliyormusunuz yani cd falan istemiyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 asdf geçen krize girdim oynamalıyım fln diye facebook'a yazdım "diablo II si olan var mı?" 10 adkka sora adam kapıma bıraktı gelip,işte böyle arkadaşlarım var,o yüzden çok güçlüyüm. al sanada bunlar yarar belki http://www.blizzard.com/store/browse.xml?f=c:1,c:7 http://www.g2play.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jive Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Direk cd satın alıp indirme diye bişi yok ama bak aynne şöyle yapabilirsin. Diablo 2+exp i herangi bi siteden çek bedava bi şekilde sonrada orjinal cd key satın al o cd keyler ile kur oyunu tamamen orjinal olmuş olucak.orj cd key satan bissürü site var türk,yabancı google e diablo 2 + exp orj cd key satın al yaz hemen çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Diablo II'nin orijinaline kafayı takmadan önce yurtdışından sipariş konusunda çok amatördüm. Çok uğraşıp edip en hesaplı bulduğum site Kanada menşeyliydi ve çok memnun kalıp iki ayrı zamanda üç farklı sipariş vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 cdkey satin al bi yerden. blizzardin sitesinden kurulumu çekebiliyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 cok tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 evet bnet hesabına cdkeyi girdin mi oyun listesinde çıkıyor ve torrent gibi bi programla dl edebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 6 dolara mı ne satın aldıydım ben zamanında d2+lod cdkeyini, dur siteyi buliyim atiyim aha buldum: http://www.d2npc.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 aldim o siteden fakat d2 calisti lod cdkeyi calismadi alrdy taken diyor battlenetde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ben 2 kere kullandım o siteyi birinde kuzenime aldım birinde kendime cdkey, ikisi de sorunsuz çalıştı. bi mail at yardımcı olurlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ahaha lan hala ayni seyi mi yapiyor o site? uzak dur oradan. diablo keyleri hep gayet guzel calisiyor ama lod keyleri surekli in-use diyor. mail atip degistirmelerini soyle. cakallik yapip kullanilmis lod keyleri yolluyorlar, ustelemezsen arada geciriyorlar iste. burada bi yerde vardi post anlatmistim uzun uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 birsey daha sorucam battlentden simdi girdim oyuna karakter actim falan ama karakter expires in 10 days yaziyor o ne demek oluyor ? yan' s'ngleda kastigimiz karakterle direk gidip battlenetden oynayamiyormuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 yok singleda kastığın karakterle open battlenette oynayabilirsin, çok uyduruk o da. yeni karakter açtığında o yazı da şey için, karakterinle bilmemkaç saat oynamazsan 10 gün boyunca ilk açıldığında, siliniyo karakter kalabalık yaratmasın serverda diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 2 saat oynadıktan sonra da 3 ay içinde karakter "expires" diyor ama eskiden bilgisayarın tarihini geri alarak o karaktere girilebiliyordu yine. Şimdiyse tarih geri almaya dahi gerek yok, eğer aynı isimde başka bir karakter açılmamışsa expired yazsa dahi silinmiyor karakter ve kullanılabilir durumda oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 o d2npc den aldim ben key 3 tane. birinde ayni yukaridaki sorun cikti. mail atip yenisini istedim. geldi 15-20 dakikaya. blizzardin sitesinden oyunu ekleyince kurulumu indirebiliyorsun bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar