doubtful Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 SC2 Terran Tech tree yayınlandı http://img34.imageshack.us/img34/7527/satrcrafttechtree.jpg http://www.maxfreak.com/starcraft2/wp-content/uploads/2007/08/terran-tech-tree1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Tüm teranlar marine medic tank yapıcak yeni. Değiştirmediler adamlar oyunu hep hep aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 walla marine medic diye bisi yoktu ki sc1de end gamede yane az kullanilan bisi di vulture + tank gidiyodular genelde bi tane at uni cikarsa direk goliath abaniyolardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Yok end game demiyorum. Ben daha bir structural bir değişiklik bekliyordum. Daha dinamik bir oyun olması için. Fazla eskiye bağlı kaldılar gibi. Marine - Medic - Tank dememdeki kasıt sıralama bile aynı. Beklerdimki terranları rewamp yapsınlar, ne bilim Marineler büyüsün Factory den çıksın, kocaman robotların içine binsinler. Mesela, önce minik tanklar basılsın barracks ve bir tech eklentisiyle onları sonra siege yapmak için factory'e sokalım. Yani ben oyuna başlayıp zealot - canon - dragon yaptıktan sonra sc oynarım. Bilmiyorum fazla radikal galiba benim söylediklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ee buyuk robotlar wa zaten mecha modunda helios war hatta gundam direk terra mi ne war bole devasa bi robot siege modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 @Mendoza Sen oyunda köklü değişiklik bekliyormuşsun ama insanlar tam tersine strateji kısmı derinleştirlmiş bir starcraft 2'den başka birşey istemiyorlar. Yani tamamen rezive edilmiş bir oyun starcraft birin yerini alamaz. Bu sebeple aslında 2. bir oyun çıkmıyor sadece oyunu mükemmelleştirmeye çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 2 imaj koymussun biri bikaz aylık diğerı yıllık, ayrıca fakrlılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mendoza said: Yok end game demiyorum. Ben daha bir structural bir değişiklik bekliyordum. Daha dinamik bir oyun olması için. Fazla eskiye bağlı kaldılar gibi. Marine - Medic - Tank dememdeki kasıt sıralama bile aynı. Beklerdimki terranları rewamp yapsınlar, ne bilim Marineler büyüsün Factory den çıksın, kocaman robotların içine binsinler. Mesela, önce minik tanklar basılsın barracks ve bir tech eklentisiyle onları sonra siege yapmak için factory'e sokalım. Yani ben oyuna başlayıp zealot - canon - dragon yaptıktan sonra sc oynarım. Bilmiyorum fazla radikal galiba benim söylediklerim. radikal değ,il soylediklerin, peasen basalım tanka sokalım traine godnerelim ordan tanka binsin, xp alsın. Armoury'e gonderelim upg olsun vs vs bunlar yapıldı denendi zaten bi sürü oyunda. gameplay acısından keyifli akıcı değiller, dinamikde değiller. yanı marine medic tak basıcak gelecek diyosun (oyunda medic yok artık o başka bir konu) hanı oyle olsa bile coğu macta, terran rakibine gore değişsede marine medic tank goliath vulture dropship s.vessel basar, cok az rts'nin multisinden bu kadar unite ceşitliliği görürsün, gorsen bile, birbirinin yerini alır uniteler, belli tech seviyelerinden sonra lower tier uniteler obselete kalır. sc-sc2 arasında "farklı üniteler basmıyosam neden oynıyımki" den cok daha fazla fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Açıklandı dediğin tech treelerden birisi 2007 senesine ait, diğeri 5 ay falan oldu sanırım. Yani bu tip haberleri verirken, kaynağınızı iyi okuyun ve burda bizimle paylaşın ki; bilgi kirliliği yaşamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Biraz daha araştırdıktan sonra şu çıktı ortaya. Blizzard oyun geliştiricilerinin teknoloji sıralaması paylaşımı 1 Temmuz 2009 tarihinde yapılmış. (2 ay 11 gün önce) Link: http://www.sk-gaming.com/content/24946-Blizzard_publishes_SC2_Beta_Tech_Tree_pictures Mesajımdaki ilk resim ilgili haberdeki terran'a ait tech tree resmi. Bu resmi bulduktan sonra google ile bir araştırma yapınca diğer resmi buldum ve onu da mesajıma ekledim. Fakat bu ikinci resim eski bir blizzcon'da tartışılan (2007) taslakmış. Ben ilk resimdekinin farklı bir çizimi zannetmiştim. Şimdi ilk mesajdan kaldırmak istedim ama eski mesajlarımı editleyemediğimi farkettim. Uyarı için teşekkürler. Eğer 5 ay "filan" önce olduğunu söylüyorsanız siz de linkinizi verin daha doğru öğrenmiş olalım. Ayrıca madem bu paylaşımlardan haberdarsınız forumda neden paylaşmadınız anlamadım. Benim mesajıma vereceğiniz cevap için harcadığınız emekten çok daha azı ile kendiniz duyurmuş olsaydınız ya. Not1: mendoza'nın medic'ten bahsetmesi normal çünkü eski taslak teknoloji sıralamasında medic hala listede, oysa yeni paylaşılan sıralamada yok. Bu vesileyle öncesi-sonrası karşılaştırma imkanı bulmuş olduk. Not: Elim değmişlen Zerg ve Protoss için tech tree 'de ekleyeyim: http://img14.imageshack.us/img14/5554/protosstechtree.jpg http://img24.imageshack.us/img24/4120/zergtechtree.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 starcraft 2 konusunda varbu imajlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 SCII başlığından devam edelim arkadaşlar konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar