Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: Eternal, 15 Haziran 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Ne güzel milyarlarca shard oldu ülkemizde :P Darkness Markness Farkness zartness zurtness Bende Lyness açacam (:[signature][hline]Lyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 aç canım tabi aç ne demek hemen extract ediver scp leri scripts klasörünün içine iki tanede banker at britain bankaya ac sende hemen bende acıyorum hatta durun :P[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Eternaless gelorr gacılın layn.[signature][hline]Lyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Lyn fake heralde. Ip Control..[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Nası fake? Sadece eski üyelerden biriyim fakat yeni nick ile giriyorum forumlara bir sorun olacağını sanmıyorum.. Vede bunun fake ile alakası yok bu durumda ve nerden çıkardın ?[signature][hline]Lyn [Bu mesaj Lyn tarafından 15 Haziran 2004 11:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cezad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 beyler durun bende acayim bari adida Turkiye olsun tam yakisir arkadaslarin dedigi gibi milyarlarca server oldu ama hic birinin adi turkiye degil hayret :PP[signature][hline]İmMaLoN İf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Harita turkiye yap dolar tabe isimle olmaz bu iş.[signature][hline]Lyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar