Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warp sıkıntısı....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Onlar kasinti gorev diye gecer :D ama Vexorda lvl 3 e kadar hatta onda bile rahat rahat oynatir adami fitini gozder gecirmen gerek bence resistancelarini yuksek tut bir tane repair tak damage controlu sakin unutma. Ufak gemi icinde ayni durum gecerli. birisinden iste turklerden illaki 3-5m verirler ztn ben ofisteyim suan anca aksam acarim o yuzden yollayamiyorum. Hadin kolay gele. ( Bu arada iyiki dogdum :) )
Mesaj tarihi:
Yardım düşünceleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar:)

Peki bu durumda siz nasıl bu görevi tamamlayabilirsiniz? Benim aklıma vur-kaç taktiği geliyor, yani bi red patlat, git istasyona rep, sonra git bi tane daha patlat, sonra tekrar rep... Sanırsam...
Mesaj tarihi:
Vexor ile lvl 3 ??

o kadar kolay mı oldu mission isi 4 sene oldu nerdeyse yapmayalı =) Skillerin iyi ise bi tane assault frigate al gayet basarili sekilde bitirirsin

Btw: ii ki dogdun dare!!!
Mesaj tarihi:
learninglerin arasına bazı lazımlı 1x skıllerı 3 4 lucek kadar katarsan gemınıde battleclinicten bakarak uygun fıtlersen ztn lvl 1 2 frıgateyle cok rahat olur.

her gemi farklı misal vexor drone tasıyıcı bır gemıyse drone skıllerını azıcık da olsa toparla en azından 4 tane drone koy gemıne armor tanktır armor repaırer tak med slotlarına capasıtor recharger bıtane damage control bırde 400 800mm ne takabılıosan bı armor plate bos kalan low larada armor resıtans veren malzemelerden takki lvl 1 2 3 lerde ole kasmana gerek yok herseye 15 verenden 1 2 tane +damage control yetecektır.

shıeld ınsın armora gelınce calıstır repını dronelerın ztn takır takır patlatacaktır ki. hazır bonusun varken drones i 5 yap drone ınterfacing skılını 4 le (bu dronlarının %80 daha cok vurmasını saglıcak + gemı bonusların 2 3 yan skılı derken cok rahat eder doner learnınglerını bıtırırsın.)

lvl 3 görev t2 frigate ile yapılabılıo ıste sen dusun.

birde gereken skillerin sende ıyı olmadıgı gemılerı verımlı kullanamazsın cok temek bır kuraldır.
  • Yeni Oluştur...