Skroce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Fly said: netten mi oyacak diye soracaktım kim kimi oyuyo. biri birini oyuyo diye neden sans dileniyor. oyulan kisi bu duruma ne diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 yarınmış randevu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 benim hiç dişim çürümedi ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 benim de hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 dişlerinizi çürütün de babam para kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 324325 kere gittim dişçiye. ama her seferinde o koltuğu görünce afakanlar basıyor beni de. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 kardeş allah sana sabır dilesin çok pis birşey ben 2 kere kanal oldum bi 2 defa daha olmam gerekio ama daha çok moralini bozmiyim... şöle düşün bi an acicak ondan sonra rahatlican ama o bi an nası geçcek bilemem tekrardan allah sabır versin sana... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 4 kanal dolgum ile rakipsizim galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 arkadan gelen 20liğin bi önündeki diş adını bilmiyorum tam azı dişi galiba. bi kere dolgu yapılmıştı dolgunun bi kısmı çıktı ve içindeki çürüğü görebiliyorum. hem o dolguyu oyarak çıkarıcak hem de çürüklü yerleri temizlicek uyuşturcanı da sanmıyorum iltihaplı gibi. her türlü ciyaklicam kaçarı yok8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar