Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 peki ne fark var v12 ile 11 arasında dahamı hızlı dahamı güzel dfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Takılmalar daha az, pil ömrü daha uzun vs vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Beceremedim , read diyince error veriyo ? nerde yanlış yaptım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 telefonun açık değil mi? ek olarak pc suite kipinde bağlantısını yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 aynen öle yaptım :D olmadı bende uğraşmadım. telefona yazık olcak dsafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Nss i kurarken virtual usb secili olmali, oyle mi kurdun bilgisayarina? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 evet virtual usb yaptım hepsini olmadı , fazlada kurcalamadım kapattım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Nss açıkken nokia ile ilgili tüm programlar kapalı olmalı, bunu denedin mi ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 pc suite açıktı , onu kapayıp deniyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bende nss gayet guzel calıstı vs ama, versiyon 12 yi gormedi updater. hmm napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 tamamdır hallettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bu giden facebook ve weather applicationlarını nerden yuklicez geri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ovi store dan soylediklerini tekrar yukleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 update ettikten sonra telefon açılmadı beaz ekran gelip gidiyor nedeni nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 mayhemın dedıgı 4 dugmeye baslılı tut, soft format atıyor galba ondan sonra sorunsuz acılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 evet soft format atıyor ve telefon sorunsuz açılıyor. beyaz ekran gelmesinin nedeni ise kurulu olan programlar eski versiyona uyarlı kaldığı için sistem kendini başlatamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 win7 kullanıyorum driver. kurdum programı ama driver yüklemesi fln cikmadi. yükledikten sonra attıgı sitede driver yüklemesi fln vardi. search yaptıgımda göremedi telefonu... bi el atıverin yiğitler edit: hallettim sanırım ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 rusyaya bugün gelmiş sevimli versiyon. böyle ekran kayıyor falan ne kadar güzel olmuş. daha bi kolay yazılır halde dokunmatik ekran pek mutlu etti insanı. bi hızlı menüyle karşılaştım sanki. kendisini daha hızlı bir şekilde ortaya koymuş gibi hissettim doğru mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar