EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Ankara'da olanlarla hem tanışsak hemde bi stüdyo yapsak nasıl olur :) korax var gelirim diyen başka varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Yuh be hiçmi kimse yok :) Korkmayın adam yemiyoruz ya.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ya gelirim de ne gitardan anlarım ne davuldan sesim de çirkindir..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 boşver sen gel seyirci ol headbang falan yap :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ben de geliim, vokal yaparım :D[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Tamam vokalde bulduk hehe angelfire var bide gelir muhtemelen heyt be kim tutar :P şimdi ne çalıcaz ona karar verelim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ii de nerde ne zaman?[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 kartal gözlü arkadaşımızın yoğun isteği üzerine öms den attığım mesajları yazıyorum burdada İced Earth - Blessed Arey You 3 Doors Down - Kryptonite Maiden - FoTD Metallica - One ve Fade to black denyebiliriz beraber Not: Bu arada eagle cım bak kimlerinmiş o sana yazdığım şarkılar öğrenirsin burdan :) [signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 3 doors down hiç dinlemedim ama diğerleri uyar bana hehe zaman olarak bu hafta içi yada pazardan sonra uyar bana ama şarkıları belirleyelimde çalışalım falan bu arada korax sen basmı çalıyodun? ben bateriye geçebilirim eğer baterist çıkmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 bana da 3 doors down uyar :)[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Tamam banada uyar o zaman Bateri çalacaksam farketmez valla arabesk bile çalarız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 yazık Duck and run gibi eğlenceli b ir şarkılarıda vardır severim[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 o zaman 1- kryptonite başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 belirleyin bana bildirin ben çalışıyım önceden[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Trojan hadi liste yap sen vokalsin ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hımmm, bi bakalım... anouk-nobody's wife skunk anansie-weak pearl jam-even flow pearl jam-jeremy no doubt-hella good placebo-every you every me mor ve ötesi-cambaz kurban-yalan şebnem ferah-fırtına şebnem ferah-ben şarkımı söylerken özlem tekin-hep yek janis joplin-mercedes benz cardigans- my favorite game cardigans-erase and rewind rasmus-in the shadows coldplay-clocks vs. vs. vs.[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 mumi de gelsin o da bisiklet kornası çalar orda :-P [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Haziran 2004 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 skunk anansie-weak mor ve ötesi-cambaz kurban-yalan şebnem ferah-fırtına şebnem ferah-ben şarkımı söylerken bunlar bana uyar alttakileri bilmiyorum daha dinlemedim hehe ama hella good nasıl çalıcaz dj varmı aramızda eheha 300 500 müziği çıktı bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ben de söölerim güselinden bi sweet child o'mine falan[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Vay be ben gelmeyeli canlanmış baya bura :) Troj geliyosa ben uçar gelirim :) 10 dk sonra ekranı tamire götürücem,bensin giderseniz kırarım bacaklarınızı :D mor ve ötesi-cambaz kurban-yalan şebnem ferah-fırtına şebnem ferah-ben şarkımı söylerken cardigans - my favorite game Bunlar bana uyar,gerisinden anlamam,ama çalarım altına bişekilde uydururum :) Ee nezaman buluşuyoruz buhaftasonu iyimi? Cumartesi yada Pazar? *!Bilerek haftasonuna atarki ekranı gelene kadar erken bi zamanda yapamasınlar diye*[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Şimdi bakalım neyimiz var. Bass bendeniz, Vokal troj, baterimiz var, eee gitar yok. Bone gelsin oda gitarın tellerine dokunsun yeter :D Buarada bisiklet kornası çaln bi arkadaşada ihtiyaç vardı bak güzel oldu :D[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [Bu mesaj Korax tarafından 15 Haziran 2004 11:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 azmo çalarsan gel harbi bende bateriyle uydururum herhalde bişiler pek dinlemesemde guns'n roses :) angelfire var gitar bide işte olmazsa bende çalarım gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar