nedanko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 iste o yuzden diyorum ya, kamuda ve ozelde yonetici yetersizligi denen bi kavram var. daha ne hikayeler var vodafone da duysan sasarsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Piyasada 3. değil Vodafone bildiğim kadarıyla Turkcell'in ardından 2. sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Olur abi niye olmasin yogurtcudan CEO :) Tamam bir alisma donemi gecirir sirket elbette, ama sonuc olarak CEO nun teknik anlamda karar verdigi bir sey yok, yonetim kurulu hallediyor zaten bir cok seyi. Seni CEO yapalim, ben CTO olarak gezineyim etrafta ? Mis gibin takiliriz 7/24 HoN oynayarak. En azindan HoN oynayacaz diye guzelinden redundant sistemler yaparim ben sana :) Olmadi tum makinalari sivi nitrojenle soguyup, su gecirmez tulum giydiririz :) Zaten sonra da batariz guzelinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 nedanko said: iste o yuzden diyorum ya, kamuda ve ozelde yonetici yetersizligi denen bi kavram var. daha ne hikayeler var vodafone da duysan sasarsin. :) Anlatmayin sakin. Vodaphone la ilgili cok fena hikayeler en basindan - daha Telsimden devralinirken - beridir var. Zedelemeyin sirketi gereksiz yere. :) Ben de niye koruyorsam Vodaphone'u.. Soguk su dolu kuvete atimis kedi gibi gordum bi an galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ibm'in başına patates cipsi ve makarna sosu üreten adam getirdiklerinde de aynısını demişlerdi. ge'nin icra kuruluna orta halli bir firmanın, sıradan kimyagerini aldıklarında da. sonra bu adam ge'nin en başarılı ceo'su oldu. çok örnekleri var bunların. adam başarılı olamazsa yoğurtçu olur, başarırsa "sektör fark etmeksizin, şirket yönetebilen geleceğin lideri" falan. işte öyle süsleyip püsleyeceksiniz tırnak içini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 sharky said: Olur abi niye olmasin yogurtcudan CEO :) Tamam bir alisma donemi gecirir sirket elbette, ama sonuc olarak CEO nun teknik anlamda karar verdigi bir sey yok, yonetim kurulu hallediyor zaten bir cok seyi. Seni CEO yapalim, ben CTO olarak gezineyim etrafta ? Mis gibin takiliriz 7/24 HoN oynayarak. En azindan HoN oynayacaz diye guzelinden redundant sistemler yaparim ben sana :) Olmadi tum makinalari sivi nitrojenle soguyup, su gecirmez tulum giydiririz :) Zaten sonra da batariz guzelinden. Abi yok gene ne varsa CEO abimde var CTO falan değişiveriyor zırt pırt. Vodafone türkiyede vodafone olarak gelse turkcelli zorlarda, şuanda teknik alt yapıdan tut, kadroya kadar çok gerideler çünkü hala bir nevi telsim kıvamında takılıyorlar :D Beni transfer etsinler toparlıyım keretaları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 teknik ekibe acaip uzuldum. Yazik herifler 24/7 hayvan gibi kasiyorlardir simdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Yazık olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 OFF birisine sms yolluyorum 6 tane gidiyor halada gidiyormuş belirli aralıklarla bunlardan ücret talep ederlerse çirkinleşirim ama ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 bizim kıçı kırık şirkete it audit için geldiklerinde adamların kontrol listesinin en tepesinde yer alıyordu bu tip şeyler. bizde yangın söndürme sistemi su ile çalışıyordu adamlar ona point çıkardı, not kırdılar. 20. katta olduğu için sel tehlikesine bakmadılar ama su basması için bina planlarına baktılar. vodafone çok çok daha büyük bir şirket kesin bu tip bir denetimden geçmişlerdir diye düşünüyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 huun said: ibm'in başına patates cipsi ve makarna sosu üreten adam getirdiklerinde de aynısını demişlerdi. ge'nin icra kuruluna orta halli bir firmanın, sıradan kimyagerini aldıklarında da. sonra bu adam ge'nin en başarılı ceo'su oldu. çok örnekleri var bunların. adam başarılı olamazsa yoğurtçu olur, başarırsa "sektör fark etmeksizin, şirket yönetebilen geleceğin lideri" falan. işte öyle süsleyip püsleyeceksiniz tırnak içini. ee apple in basinada cola ci biri gelmisti ya. Hatta steve jobs un efsanevi bi sozu vardir is teklifi yaparken. "Omrum boyunca kola mi satmak istersin, yoksa benle gelip bir tarih yazmak mi?" o zamanlar cok az kisi biliyo apple i falan (ms de oyle sanirsam) Tabii bu arkadas steve jobs u sirketten kovuyo sonra tabii ueheuhe kolaci.. Sonra sorduklarinda yanlis adami tuttum diyo steve.. Vodafone da dicek bi gun yanlis adami tuttum diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 abii... inanılmaz.. video sonunda datacenter'ı da gösteriyorlar. http://www.youtube.com/watch?v=7WOSA6J1QsA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 acil durumlarda vodafone'un veya baska bir gsm operatorunun sebekesi gitse bile 112'yi arayabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 oeeh ne su dolmuş datacentera be. arada biri ekşide sudafone diye bakınız vermiş, çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Bu yogurtcudan CEO olur mu lafını biz de cok söylüyoduk kadın ilk geldiginde. Ki zaten geldiginde şirketin durumu icler acısıydı. MNP'de malesef baya bi müsteri kaybetmistik. Fakat 3G'nin baslamasıyla sirket uzun süre sonra ilk defa artılara gecti. Türkiye'de daha yeni olmasına ragmen verilen hizmet cok cok iyiydi, yapılan basarılı sponsorluklar, reklamlar derken sirket tam toparlanıyordu ki bu olay cok kotu oldu gercekten. Aslında iyi de oldu biraz bence. Bir sirketin disaster recoverysinin, business continuity managementinin, idari işler departmanının ne kadar önemli oldugunu gördük biz de. Bu arada diger güvenlik kamerası görüntülerini izledim dün şirkette. Asıl ekipmanın oldugu odayı nasıl su basmıs görmeniz lazım. Resmen korku filmi, izlerken acaip gerildim. Birden etraftan patlayan sular. Ve yaklasık 7dakikada 1 1bucuk metreye ulasan sular. Yazık oldu gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Turkcell FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Video korku filminden alınmış gibi, çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 telsim hatlı arkadası arıyorm herıfle tam konusuyorz araya baskaları gırıyor. Onlarla muhabbet edıyoruz fena dagıldılar hala toparlayamadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Bu arada bu ay faturalara yüzde BEŞ indirim yapılacakmış. Evet. Mobil telefon şebekesinin 2 gün çökmesi faturalarda yüzde beş indirime tekabül ediyormuş. Ben dedim şimdi neler yaparlar emmee.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Bathory said: Bu yogurtcudan CEO olur mu lafını biz de cok söylüyoduk kadın ilk geldiginde. Ki zaten geldiginde şirketin durumu icler acısıydı. MNP'de malesef baya bi müsteri kaybetmistik. Fakat 3G'nin baslamasıyla sirket uzun süre sonra ilk defa artılara gecti. Türkiye'de daha yeni olmasına ragmen verilen hizmet cok cok iyiydi, yapılan basarılı sponsorluklar, reklamlar derken sirket tam toparlanıyordu ki bu olay cok kotu oldu gercekten. Aslında iyi de oldu biraz bence. Bir sirketin disaster recoverysinin, business continuity managementinin, idari işler departmanının ne kadar önemli oldugunu gördük biz de. Bu arada diger güvenlik kamerası görüntülerini izledim dün şirkette. Asıl ekipmanın oldugu odayı nasıl su basmıs görmeniz lazım. Resmen korku filmi, izlerken acaip gerildim. Birden etraftan patlayan sular. Ve yaklasık 7dakikada 1 1bucuk metreye ulasan sular. Yazık oldu gercekten. valla dogru demissiniz. basta bende biraz on yargili davraniyordum vodafone turkiye'nin ceo'suna fakat danone'den gelmis olsa bile yonetim konusunda iyi isler cikardi. belki bilisim sektorunde baska bir isim gelse daha iyi isler cikarabilirdi ama danone'den gelipte vodafone'un alt yapisini yapilandirmak ve yapilan sponsorluklar ile isini iyi yaptigini gosterdi. kisacasi yonetim konusunda bilincli ve donanimli birisi bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar