Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 http://haber.mynet.com/video/ilginc-haberler/katil-esek-arilarinin-bal-arisi-katliami/469203 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Maganda mısınız bilader yiyosa gelin bize kafa tutun lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 İtiraf edeyim korkuyom bu hayvanatlardan yazın bi tane gördüm simsiyahtı dedim aman abi ne istiyosan al bana zarar verme. 5cmden de büyüktü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 arıdan çok kelebeklerden tırsıyorum ben. arı yani saldırcaa belli. ama kelebek lan, iyi gibi kötü gibi. tatlı gibi çirkin gibi. öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Lan yazık lan hayvan 1gün yaşıyo en fazla 1 hafta.Acımasız bırak yaşasın onu da özgürce uçarak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 böyle başka baskınlar daha vardı , bal arıları eşek arılarının üzerine konup vücud ısısıyla öldürüyodu bunlar pek gerizekalıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 ben asıl şu ışığa gelen gece kelebeklerinden çekiniyorum. yani çok berbat bi tipi var, ama bi yandan da kelebek ne yapabilir ki diyosun. uçuşu falan ayrı bi mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 oh yeah http://www.youtube.com/watch?v=qxbuysNGLOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar