fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 eski yonjadır, hi5 tir böyle hesaplarınızı ya güncelleyin ya da kapatın, başkalarının görmesini asla istemediğiniz şeyler var orda ben biliyorum. ben söyliyim dedim. abi bi fotolarım vardı amanın ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Ulan hala fotolara oylama devam ediyo hepsi de çirkin ve şişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 yonja facebook ve turevlerini kullanan insanlara karsi onyargiliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 o zaman yargılanmaya mahkumsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 tabi birçok siteye o şekilde bakman normal anelor ama mesela facebookta keyifli şeyler de var agali poker var mesela 70 milyon dolar kaybettim bugün ahh sonra mesela seçici arkadaşların varsa hoş videolar gönderiyorlar sende boş boş videolarla vakit kaybetmemiş oluyosun gerçi genelde hep abidik gubidik videolar ama neyse niye bu kadar savunduysam konudan saptık evet yargılama dedik artık enalar yargılanmasın diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar