EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 tütün kaldıysa yaksam lan rakıda var hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ben denizliye gidince almayı düşünüyorum ama bilindik bir marka falan var mı site veyahut yoksa istanbulda birine mi aldırtmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 pogodi said: bana beleş bencemtoplanıp geliniz tabi ki beleş ben ekstradan şerbet falan ekliyodum ya tava yoğurt kabında kapalı şekilde saklıyorum bir daha alıp denerim o zaman kiloluklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 slickers said: ben denizliye gidince almayı düşünüyorum ama bilindik bir marka falan var mı site veyahut yoksa istanbulda birine mi aldırtmak gereknargilede marka falan yok yani ben duymadım hiç. eminönünde marpuççular çarşısı var. kadıköyde de tarif ettiğim yer var. burdan aldırmak mantıklı ama aldırdığın kişiye söyle şişe ve lüleyi gazeteye iyice sarsın yoksa gider yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar