Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Xunn uzun gibi bişey uzunsun sen sanki yada sun tzu warrior geldi aklıma böle en çekik gözlüsünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 benimki nasil bir imaj veriyor acaba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 hi there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 e demişler zaten BonePART said: bagiran nickler war bide mesela THARKAS vardi bole bagiriyo THAAAAARRRRKAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 dinazor dassa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ben şeker bi adammışım ldfjklsşdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 şimdi ben buraya benım nickim ne tahlil ediyor desem.. feto,cemaat,nur vsvs diye sıralacaksınız ama.. neyse ben yinede yaziyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 gandalf gibi bişi hayal etmiyorum tabi. hatta küpe bile takıyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 başı kıçı ortası büyük küçük harflerle süslenmiş nickler bastırılmış emoluk göstergesi olabilir belki !? ha ben mi? ben nvidia ve bilmem kaç senesinin level dergisine kurban gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 benimkinden bişi tahlil edemezsiniz asdas. ben bi gün foruma bişey sormak için girdim. üye olmak lazımmış dedim. gittim üyeliğe. ne yazım ne yazım salla dragonmax ok ok kk login dedim o gün bu gündür forumdayım asdsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 jahrein'de direk pakistanlı kukuber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 tahlil bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 haci bende bi nick bulayim ständig kullanayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 benim nikim de neverwinter nightsda bi karakter adiydi otomatik oyunun verdigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Jahrein said: dragonmax böyle dragon nicki alınmış da ne koysam diye düşünüp dragonmax olmuş birisi gibi. ha dragon nicki de ayrı bi eziktir :D dragon ne ya ?!azını GIRARIM -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ama evet. sallama dragon yazdım. baktım almışalr. sonuna max ekledim. girdim sdasad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ben yapamiyorum bunu fazla. forumda kaale aldigim kisilerin cogunu taniyorum rl den. zor oluyor. Tanimadigim adamlari da boyle bi tip benzetmiyorum hic. Garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Cam yarmasi gibi bi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ben niye bu nicki aldim niye hala kullaniyorum hic bi fikrim yok adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Orta boylu zayıf siyah saçlı gözleri bozuk evde gözlük dışarda lens takıyo sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 1.55 boylarında alterno/emo takılan düdük gibi bişisin sen helcaraxe, nickinden bunu çıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 esmer, uzun saçlı, bayan, 165-170boyları ve 20-23 yaşları arasında (amerikan filmlerindeki klişe profiller gibi oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 nickimi gören herkes duf-ras-ne diye okuyor fakat aslında öyle değil. dufrasne, the shawshank redemption'daki baş karakter andy dufresne'den geliyor. zamanında [email protected] alındığı için ben de dufrAsne yaptım, niye yaptım bilmiyorum sonra böyle kaldı her yere kullanmaya başladım. dufresne düfreyn diye okunduğuna göre dufrasne de düfrayn diye okunuyor heralde. bu kimseyi ilgilendirmeyen bilgiyi okuduğunuz için teşekkür ederim. duf-ras-ne çok çirkin olurdu ama, okumayın öyle plzthx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 layn bir üsttekine fiziksel durum tahlili yapıyordukkine.. benim yazdığımı dufrasne için kullanalım o zaman.. ama kız deel erkek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ha öyle mi. dasaaa: 1.78 boy, kirli sakal, esmer, yaş 22 falan, komik gülen bi tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar