Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Ardeth said: Şöyle oldu; Phys 501 Classical Dynamics Phys 401 Electromagnetism Phil 598 Advanced Philosophy of Mind Math 331 Real Analysis Eğer danışmanşmanları mesela uykudan uyandıkları bir anda yakalayıp şok edebilirsem kabul eder programı. Yoksa imkanı yok sdsaf yarısı almadığım derslerden oluşan bilim sınavına girip geçtim o yüzden programım yine değişecek sdf. okul başladı daha benim programım tam belli değil ama electromagnetism yerine master kuantumu gelcek sanırım ve belki felsefe yerine master elektromanyetiği. allak bullak oldu yine programım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Ardeth said: Ardeth said: Şöyle oldu; Phys 501 Classical Dynamics Phys 401 Electromagnetism Phil 598 Advanced Philosophy of Mind Math 331 Real Analysis Eğer danışmanşmanları mesela uykudan uyandıkları bir anda yakalayıp şok edebilirsem kabul eder programı. Yoksa imkanı yok sdsaf yarısı almadığım derslerden oluşan bilim sınavına girip geçtim o yüzden programım yine değişecek sdf. okul başladı daha benim programım tam belli değil ama electromagnetism yerine master kuantumu gelcek sanırım ve belki felsefe yerine master elektromanyetiği. allak bullak oldu yine programım sdf Abi naptın?! :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Adam cilgin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ( 2009-2010 Güz ) 1 Matematik I 2 Bilgisayar Programlama I 3 Matematik III 4 Elektrik Ölçme I 5 Elektrik Devreleri II 6 Sayısal Çözümleme Yöntemleri 7 Elektrik Devre Laboratuvarı I 8 Mühendislik Mekaniği I 9 İnsan Kaynakları Yönetimi ilk 2 si alttan sonuncu seçmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Rekora koşuyorum, bedene yine gitmeyip 3. defa kalmak amacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 beden eğitimi derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Hea bildiğin beden eğitimi. Gidiyorsun her hafta, 15 dk koşturuyor dersi geçiyorsun. 3 senedir gitmiyorum, bir olay çıkarmazlar umarım ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ayıpayıp sağlam kafa sağlam vücutta olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 MCS 368 Automata Theory and Formal Languages MCS 435 Computer Networks MCS 451 Topology MCS 476 Differential Geometry MCS 481 Computer Graphics MCS 491 Graduation Project I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 çok efsane bir program olmuş automata theory (tu) topology (tu)(tu) differential geometry (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 digerlerini bilmiyorum da, computer graphics aglatir gibi, gerce matematikcisin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Bilimsel hazırlık: Ekonomik Göstergeler I Uluslararası Finanas Piyasası I Küreselleşme I Ekonomik Konjoktür Tahminleri ulan ilk 3 dersi zaten tezsizde başka isimlerle almıştım hocalara gidip "hocam ben gelmeyeyim derse" desem mi diye düşünüyorum da muhtemelen geçen sene küreselleşme ve uluslarrası finanas derslerinin yarsında fln olamdığım için bilimsel hazırlık yazdılar bana :P ama en güzeli ilk 3 ders normalde farklı günlerdeyken hepsini salı gününe koymuşlar sadece sonuncu ders çarşamba 14:00 da başlıyor :( onu da salı günü son 2 saate koylarlarsa programın tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 tsk ediyorumz simdiye kadar hic bi dersten kalmadigim gercegiyle danismanima "ver, ver ne kaldiysa ver ulen" diyip bunnari aldim. dif geo gerci tercihimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Ardeth said: çok efsane bir program olmuş automata theory (tu) topology (tu)(tu) differential geometry (tu)(tu)(tu) ben de aldım otomata bana yok hiç tamb ap felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 arada differential geometry falan olmadığı için dikkatimi çekmemiştir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 seramik malzemelr polimerik malzemeler kompozit malzemeler kimyasal metalurji faz dönüşümleri müh. malzemelerinin testi - değerlendirmesi tasarım caz tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ^^ bu sene iyi metalurji yaptı ----- 5700501 THERMODYNAMICS OF MATERIALS - MUST COURSE 5700503 MATH. METHODS IN MATERIALS RESEARCH - MUST COURSE 5700539 NEAR NET SHAPE PROCESSING - ELECTIVE 5700580 PRETHESIS SEMINAR - MUST COURSE 5700474 FAILURE ANALYSIS - ELECTIVE yüksek lisans pek sarmadı konulu failure synthesis planım ne yapayım aynı güne 4 ders koymasalarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ENG 002 Intermediate English TLL 001 Communication Skills in Turkish CIP 101 Civic Involvemennt Project :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 HUM 101 Humanities I AFE 155 Academic Reading & Writing MATH 171 Calculus for Business & Economics ECON 111 Introduction to Economics I ACM 161 Information Systems for Trade ATD 121 Introduction to Business Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 TLL 101 HIST 191 SPS 101 ENG 101 CIP 101 MATH 101 NS 101 Project 102 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 TEK 501E 1 Textile Quality TEK 511 1 Teknik Tekstiller TEK 529E 1 Speci.Stru&Proce.in theText.In TEK 596 1 Seminer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ZaugnaKhaldun said: UU BEYBİ ahahhaa FR 301 - Advanced French TR 201 - Etymology I TR 415 - Translation of Political Science Texts TR 417 - Turkish - English Literary Translation TR 419 - Translation Theory TR 48G - Japanese Culture in Translation LIT411 - Copywriting I http://img24.imageshack.us/img24/9485/dersi.jpg Çarşamba günü 6'da bitiyor gibi gözükse de 8'e kadar gidiyor o ders. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 copywriting deyince, dersini mi alıyosun bi de diyecektim. sonra kavradım mevzuyu. p.s. cumartesiye ders koydum, freshliğin gözü kör olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 boğaziçi öyle beleş bi okul işte rahat rahat kopya çekip geç diye dersini bile veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 101 Türk Dili I 102 Atatürk İlkeleri ve İnk. Tarihi I 105 Matematik I 108 Hukukun Temel Kavramları 127 Mikro İktisata Giriş 129 İşletme I 131 İktisat, Toplum ve Uygarlık 133 Yabancı Dil bu kodları da neye göre koyuyorlarsa hiç bir anlam ifade etmiyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar