regulus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bundan sonraki bölümde kenny dönecek eheh ama süper hiç alaka yok bölüm bitiyor sonra köşeden kenny geliyor hi kenny diyorlar muhabbete devam ediyorlar bitiyor eheheh[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… regulus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 doğru genel olarak yahudileri yüceltiyor gibi gzükselerde arada dalgalarını da geçiyorlar. yalnız türkiyede yayınlanmayan super best friends bölümünde hz İsa , Hz. Muhammed Budha falan Hz.Musa 'ya danışıyorlardı.öyle birşey var. müslümanlarla dalga geçtiklerini pek görmedim görünüşe göre hristiyanarla bir tutuyorlar genel olarak super best friends de öyleydi en azından Hz.Muhammed Hz.İsa'nın kankasıydı orda :)[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Freak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Dreydıl dreydıl dreydıl şarkısını hatırlatırım.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 abi artık izlemek hiç işime gelmiyo yani onun için yerimden kalkamıyom :([signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 and now Rob Schneider is KENNY ![signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 en son izlediğimde adamın k.çına fare sokmuşlardı. brr..[signature][hline]böhüüü :( son 11 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -xception- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Akşam eve geç gelebilme ihtimaline karşın hatılatmamı sabahtan yapayım dedim.. Bu akşam "My Future Self n'Me" adlı bölüm var, bölümün sonuna doğru cartman'ın bir sahnesi varki evlere şenlik..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 whateva! i'll do whatever i want! aahuea süperdi ya butters da şov yaptı bölüm boyu[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 hıahaha *spoiler* tekrarı olmayan bi dizi bölümü için spoiler uyarısı koymak ne akla hikmetse artık... cartmanin gelecekten gelen hali süperdi ya. cartman "siktr git g.tlek bu yaşımda istediğim herşeyi yemekten alıkoyamazsın beni" diince gelecekteki halinin deişip şişman bi oto tamircisine dönüşmesi süperdi :lol:[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GeeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 spoiler hahahah stan'in elini kesiyo numarası yapması ve babasının "gelecekten gelen stan"'in kolunu kesmesi süperdi jajajajaja[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 en sonu mukemmeldi ya *spoiler* cartman artık hayatımı düzene sokacam dio sora gelecekteki kendisi düzgün giyinmis evet cartman bugun senin tamamen değiştiğin gün vs... cartman s.... git g.tlek ben hayatımın en güzel yıllarında abur cubur yiicem lem dio orada ben bayıldım gülmekten[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 14 Haziran 2004 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 çok komikti yalnız ya eheh babası gelecekten gelen stan'in elini kesti çat diye ahaha sonra bide "bak onun da eli var!" diye elini tutuşturdu hahah[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… blue_demon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 kısaca güzeldi işte.[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 9 yıl sonra ... arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Başka düzgün South Park topici bulamadım. Bugün Stick of Truth bölümü yayınlanmış. Acayip iyiydi ahah. Game of Thrones ve HBO tespitleri mükemmeldi. Cartman'ın oyun pre-order etmekle ilgili bilge sözleri bütün gamerların hafızasına kazınacaktır sdfsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Osirix Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 çizgi dünyasında var güncel topik http://forum.paticik.com/read.php?10,1329427,7281783,page=32#msg-7281783 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tori Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Abi bu sezon en iyi sezonu olabilir hiç abartısız. Minecraft/kablo tv bölümü, world war z bölümü, nsa bölümü, ortadoğuda barış bölümü falan arka arkaya başarı spree'ye girdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… goldbären Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Saeros said: çok komikti yalnız ya eheh babası gelecekten gelen stan'in elini kesti çat diye ahaha sonra bide "bak onun da eli var!" diye elini tutuşturdu hahah[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim spoiler verme şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 blue_demon ayar vermiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Osirix said: çizgi dünyasında var güncel topik http://forum.paticik.com/read.php?10,1329427,7281783,page=32#msg-7281783 eahueh iyiymiş. mesaj bile atmışım. tekrar arattım çıkmıyor. neyse patlar bu topik, abandon thread! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 5.sayfa (Toplam 5 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
regulus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 doğru genel olarak yahudileri yüceltiyor gibi gzükselerde arada dalgalarını da geçiyorlar. yalnız türkiyede yayınlanmayan super best friends bölümünde hz İsa , Hz. Muhammed Budha falan Hz.Musa 'ya danışıyorlardı.öyle birşey var. müslümanlarla dalga geçtiklerini pek görmedim görünüşe göre hristiyanarla bir tutuyorlar genel olarak super best friends de öyleydi en azından Hz.Muhammed Hz.İsa'nın kankasıydı orda :)[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Dreydıl dreydıl dreydıl şarkısını hatırlatırım.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 abi artık izlemek hiç işime gelmiyo yani onun için yerimden kalkamıyom :([signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 and now Rob Schneider is KENNY ![signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 en son izlediğimde adamın k.çına fare sokmuşlardı. brr..[signature][hline]böhüüü :( son 11 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Akşam eve geç gelebilme ihtimaline karşın hatılatmamı sabahtan yapayım dedim.. Bu akşam "My Future Self n'Me" adlı bölüm var, bölümün sonuna doğru cartman'ın bir sahnesi varki evlere şenlik..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 whateva! i'll do whatever i want! aahuea süperdi ya butters da şov yaptı bölüm boyu[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 hıahaha *spoiler* tekrarı olmayan bi dizi bölümü için spoiler uyarısı koymak ne akla hikmetse artık... cartmanin gelecekten gelen hali süperdi ya. cartman "siktr git g.tlek bu yaşımda istediğim herşeyi yemekten alıkoyamazsın beni" diince gelecekteki halinin deişip şişman bi oto tamircisine dönüşmesi süperdi :lol:[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 spoiler hahahah stan'in elini kesiyo numarası yapması ve babasının "gelecekten gelen stan"'in kolunu kesmesi süperdi jajajajaja[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 en sonu mukemmeldi ya *spoiler* cartman artık hayatımı düzene sokacam dio sora gelecekteki kendisi düzgün giyinmis evet cartman bugun senin tamamen değiştiğin gün vs... cartman s.... git g.tlek ben hayatımın en güzel yıllarında abur cubur yiicem lem dio orada ben bayıldım gülmekten[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 14 Haziran 2004 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 çok komikti yalnız ya eheh babası gelecekten gelen stan'in elini kesti çat diye ahaha sonra bide "bak onun da eli var!" diye elini tutuşturdu hahah[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 kısaca güzeldi işte.[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Başka düzgün South Park topici bulamadım. Bugün Stick of Truth bölümü yayınlanmış. Acayip iyiydi ahah. Game of Thrones ve HBO tespitleri mükemmeldi. Cartman'ın oyun pre-order etmekle ilgili bilge sözleri bütün gamerların hafızasına kazınacaktır sdfsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 çizgi dünyasında var güncel topik http://forum.paticik.com/read.php?10,1329427,7281783,page=32#msg-7281783 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Abi bu sezon en iyi sezonu olabilir hiç abartısız. Minecraft/kablo tv bölümü, world war z bölümü, nsa bölümü, ortadoğuda barış bölümü falan arka arkaya başarı spree'ye girdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Saeros said: çok komikti yalnız ya eheh babası gelecekten gelen stan'in elini kesti çat diye ahaha sonra bide "bak onun da eli var!" diye elini tutuşturdu hahah[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim spoiler verme şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 blue_demon ayar vermiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Osirix said: çizgi dünyasında var güncel topik http://forum.paticik.com/read.php?10,1329427,7281783,page=32#msg-7281783 eahueh iyiymiş. mesaj bile atmışım. tekrar arattım çıkmıyor. neyse patlar bu topik, abandon thread! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar