Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

South Park

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

bundan sonraki bölümde kenny dönecek eheh ama süper hiç alaka yok bölüm bitiyor sonra köşeden kenny geliyor hi kenny diyorlar muhabbete devam ediyorlar bitiyor eheheh[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge

Sosyal ağlarda paylaş

doğru genel olarak yahudileri yüceltiyor gibi gzükselerde arada dalgalarını da geçiyorlar.
yalnız türkiyede yayınlanmayan super best friends bölümünde hz İsa , Hz. Muhammed Budha falan Hz.Musa 'ya danışıyorlardı.öyle birşey var. müslümanlarla dalga geçtiklerini pek görmedim görünüşe göre hristiyanarla bir tutuyorlar genel olarak super best friends de öyleydi en azından Hz.Muhammed Hz.İsa'nın kankasıydı orda :)[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Sosyal ağlarda paylaş

hıahaha

*spoiler* tekrarı olmayan bi dizi bölümü için spoiler uyarısı koymak ne akla hikmetse artık...

cartmanin gelecekten gelen hali süperdi ya. cartman "siktr git g.tlek bu yaşımda istediğim herşeyi yemekten alıkoyamazsın beni" diince gelecekteki halinin deişip şişman bi oto tamircisine dönüşmesi süperdi :lol:[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

en sonu mukemmeldi ya
*spoiler*
cartman artık hayatımı düzene sokacam dio sora gelecekteki kendisi düzgün giyinmis

evet cartman bugun senin tamamen değiştiğin gün vs...

cartman s.... git g.tlek ben hayatımın en güzel yıllarında abur cubur yiicem lem dio orada ben bayıldım gülmekten[signature][hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 14 Haziran 2004 17:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 yıl sonra ...
Saeros said:

çok komikti yalnız ya eheh

babası gelecekten gelen stan'in elini kesti çat diye ahaha

sonra bide "bak onun da eli var!" diye elini tutuşturdu hahah[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim

spoiler verme şerefsiz
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...