Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

South Park

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bundan sonraki bölümde kenny dönecek eheh ama süper hiç alaka yok bölüm bitiyor sonra köşeden kenny geliyor hi kenny diyorlar muhabbete devam ediyorlar bitiyor eheheh[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge

Mesaj tarihi:
doğru genel olarak yahudileri yüceltiyor gibi gzükselerde arada dalgalarını da geçiyorlar.
yalnız türkiyede yayınlanmayan super best friends bölümünde hz İsa , Hz. Muhammed Budha falan Hz.Musa 'ya danışıyorlardı.öyle birşey var. müslümanlarla dalga geçtiklerini pek görmedim görünüşe göre hristiyanarla bir tutuyorlar genel olarak super best friends de öyleydi en azından Hz.Muhammed Hz.İsa'nın kankasıydı orda :)[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
abi artık izlemek hiç işime gelmiyo yani onun için yerimden kalkamıyom :([signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek.
Mesaj tarihi:
Akşam eve geç gelebilme ihtimaline karşın hatılatmamı sabahtan yapayım dedim.. Bu akşam "My Future Self n'Me" adlı bölüm var, bölümün sonuna doğru cartman'ın bir sahnesi varki evlere şenlik..[signature][hline]My poor friend me...
Mesaj tarihi:
hıahaha

*spoiler* tekrarı olmayan bi dizi bölümü için spoiler uyarısı koymak ne akla hikmetse artık...

cartmanin gelecekten gelen hali süperdi ya. cartman "siktr git g.tlek bu yaşımda istediğim herşeyi yemekten alıkoyamazsın beni" diince gelecekteki halinin deişip şişman bi oto tamircisine dönüşmesi süperdi :lol:[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Mesaj tarihi:
spoiler
hahahah stan'in elini kesiyo numarası yapması ve babasının "gelecekten gelen stan"'in kolunu kesmesi süperdi jajajajaja[signature][hline]
Mesaj tarihi:
en sonu mukemmeldi ya
*spoiler*
cartman artık hayatımı düzene sokacam dio sora gelecekteki kendisi düzgün giyinmis

evet cartman bugun senin tamamen değiştiğin gün vs...

cartman s.... git g.tlek ben hayatımın en güzel yıllarında abur cubur yiicem lem dio orada ben bayıldım gülmekten[signature][hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 14 Haziran 2004 17:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
çok komikti yalnız ya eheh

babası gelecekten gelen stan'in elini kesti çat diye ahaha

sonra bide "bak onun da eli var!" diye elini tutuşturdu hahah[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
  • 9 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Başka düzgün South Park topici bulamadım. Bugün Stick of Truth bölümü yayınlanmış. Acayip iyiydi ahah. Game of Thrones ve HBO tespitleri mükemmeldi.

Cartman'ın oyun pre-order etmekle ilgili bilge sözleri bütün gamerların hafızasına kazınacaktır sdfsfds.
Mesaj tarihi:
Abi bu sezon en iyi sezonu olabilir hiç abartısız.

Minecraft/kablo tv bölümü, world war z bölümü, nsa bölümü, ortadoğuda barış bölümü falan arka arkaya başarı spree'ye girdiler.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

çok komikti yalnız ya eheh

babası gelecekten gelen stan'in elini kesti çat diye ahaha

sonra bide "bak onun da eli var!" diye elini tutuşturdu hahah[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim

spoiler verme şerefsiz
Mesaj tarihi:
Osirix said:

çizgi dünyasında var güncel topik

http://forum.paticik.com/read.php?10,1329427,7281783,page=32#msg-7281783

eahueh iyiymiş. mesaj bile atmışım. tekrar arattım çıkmıyor. neyse patlar bu topik, abandon thread!
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...