Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ah saol jankis kaçırmam inşallah bu gecekini..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 iki bölüm atlamışlar galiba :(:( bugünkü süperdi ama o ikisinin efsane olduğunu duydum (atladıklarının) niye atladılar henüz anlamış değilim[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 bugünkünde battaniyenin altında uyumassaydım güzxel oalcaktı hatırladığım tek sahne timmy nin makineyi kullanıp uçup gitmesi idi ki arından tayfalar bön bön bakmışlardı ardından ondan sonrası muallak benim için bu arada garrison: how would you like to go to school counselor cart:how would you like to suck my balls class : whoaaa garrison : what did youu saaay? cart : o oh i am sorry im sorry actually what i said was [megafon cikariyo] how would you like to suck my balls .. mr garrison diyaloğu benim bilgisayarımın açılışını oluşturuyor[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 o dialog'un oldugu wav dosyasını bir yere koyarsan bizde koysak açılışa :)[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 fena diildi bugünkü kenny çok güzel öldü yine.. :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Aaa ben timmynin üzerine atlayan kadına koptum yaa.Tepesinde geznip duruyor.Sornada a nemli dğeilmiş deyip atlıyor.Timmy garibanıda dinozorları yanına gidiyor.Ahuhaha[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 jankis'in soyledigi o iki bolum turk tvlerinde yayinlanmaz buyuk ihtimalle cunku tanri gozukuo bolumlerden birinde. Daha once RTUKle bu yuzden basi belaya girmisti cnbc-enin o yuzden yayinlamazlar bolumler 410 ve 411 kazaa'dan cekin ve izleyin.[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 evet aynen hell in dediği gibi ben de isimlerini vereyim 410:do the handicapped go to hell ?!? 411:probably ikincisini izlemedim sanırım bunda tanrı gözüküyo hell in dediğine göre ilki baya sağlam[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ehehe kazaa ing olur sanırım :) kasar biraz ama..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ikincisini de izledim biraz önce ben böle bi dizi görmedim hayatımda hastasıyım[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ehehe bende hastasıyım... married with childeren'a da...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 said: Disappear, 25 Mart 2003 10:53 tarihinde demiş ki: bide seyde gozukuyodu sanirim are you there god its me jesus...[hline]Oh My God They Killed Kenny ! You Bastards![/b][/i] evet dediğin gibi .. zaten geçenlerde bu bölümün sırası gelmiş doğal olarak kestiler yalnız tanrıyı da fazla ti'ye almışlar. abuk olalım derken gözünü çıkarmışlar olayın hadi kediye benzettin kuyruk yaptın e kardeşim ne diye böcek yedirirsin yuh artık be[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 oha uçmuşlar seyretmedim o bölümü ama :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Tanri'nin boyut super insanlar tepeden bakio huehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 ehuehue küçültmüşlerde şimdi dinci biri olsaydı oo :) topic artık :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Arkadaşlar cnbc-e 5th grade i almamiş .dolayisiyla başa döndüler.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 5th grade'e gecmedi cocuklar zaten 5. sezon cnbc-e'nin haklarini daha almadigi (gicik degilim)[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Cartman ve Uzaylılar ile ilgili bölüm vardı favorim oldu ismini ve numarasını verebilirmi biri[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 101 - Cartman gets an anal probe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 cnbc-e ye ilk defa kıl oldum ya hiç almayacaklar mı acaba .. ben böle bayık bayık netten çekip uğraşıp teker teker mi izlemek zorundayım yani 5 ten sorasını pff[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Şu yahudi işini abartıyorlar ne o öyle ya resme probaganda yaptılar bir bölümde[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Şu Cartman olmasa izlenmez zaten Uzaylı bölümü süper birde şefin dişi şeytanla evlenme bölüm cok iyiydi[hline]I'm a lost soul in frp [Bu mesaj TheSilver tarafından 17 April 2003 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 carmen ? yok carmen electra zuhauhauh[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Bu akşam Biggest Douche İn Universe adlı nacizade bölümümüz var.. kaçırmayın derim..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 süperdi LOL.. and the award goes tooooo.....[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar