ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Öf şaka gibi yine, şöhret aşkı neler yaptırıyor bakınız: http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=953489&Date=08.09.2009&CategoryID=77&ref=bulten said: BBG formatında çekilen programın yarışmacısı olduklarına inandırılarak, Beykoz Riva'daki vilada 2 ay tutulan ve özel görüntüleri internette para ve kontör karşılığında satılan 9 kız, jandarmanın yaptığı baskında kurtarıldı. İddialara göre, henüz kimliği belirlemeyen bazı kişiler ajanslardan 'Fox TV'de yayınlanacak BBG formatındaki program için yarışmacı aranıyor' ilanlarıyla çok sayada genç kızla görüştü. Bu kızlar arasından seçilen 9 kıza yarışmacı olmaya hak kazandıkları söylendi. Riva Mahmut Şevket Paşa köyündeki havuzlu villaya götürdükleri 9 kıza, sözde sözleşme imzalatarak, yarışmayı iki ay dolmadan terketmeleri halinde 50 bin TL ödeyecekleri bildirildi. Ayrıca kızlara yarışmanın formatı gereği 2 ay boyunca aileleri ve dışarıdan hiç kimseyle görüşemeyecekleri söylendi. 9 kız, televizyonda çıkma hayaliyle tüm şartları kabul etti. Yarışmacı olduklarına inanan kızların 24 saati, villanın her tarafına konulan kameralarla görüntülendi. Çıplak görüntüler, internetteki bir sitede para ve kontör karşılığında satıldı.
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 super abi bide yane aylarda anamamislar
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Demin Hürriyet'te okudum çok komik laynn:D
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 bu arada arkadasim resimler gorunmuyor bi yeniler misin
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 aynı başlığı açacaktım. resmen memlekette insanların hayalleri ile oynamaya bile başlamış millet. saflık da diz boyu.
nacreous Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 bence baya orjinal bi fikir, nerden akıl etmişler de yapmışlar. bunlarda yol yordam tükenmez hayatta
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Ben bunu niye düşünemedim yaaaaa. Damit
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 oldukca basarılı bir proje olmus söhret olmak kolay diil :o
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 mallık bedava. cüzzi bir ücret koysan kimse yapmaz
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 turkiye´nin en salak 9 kizi diye afise etsinler bunlari.
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ZaugnaKhaldun said: 9 kız, televizyonda çıkma hayaliyle tüm şartları kabul etti. E daha ne? ALan memnun veren memnun. Tek sorun TV yerine internete çıkmış olmalarıki, İnternet daha hızlı şöhret yapıyor. Üzülmedim doğrusu. Ahmaklıklarını yaşamışlar.
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Cidden kızların salak olduğu ortada. Benim de google'a "türk bbg fox yalan kızlar" yazmam daha salaklık. Çok feciyim çok... Zaten gogıl düzeltti beni ;(
Eoteyn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 hatunlarda baya bi salak olmalarının yanında iyilermiş.
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Soldan 2. daha kolay yollardan ünlü olurmuş tbh.
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 mail at kiza, elimizde super bi proce var diye.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Ardeth said: mallık bedava. cüzzi bir ücret koysan kimse yapmaz sen komik falan oldun lan ne guzel
=) Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bu yaz tatilimde Istanbula gittim bir tanidigim (unutmiyalim kendisi doktor )benim Istanbulda oldugumu duyunca gorusmek istedi ve kendisine Adada bir patisseride bulusacagimizi soyledigimde niyeti oldugunu da belirti, Ada da bulustuk, kadinlarin sere serpe guneslendigi bolgeye dogru gittigimizi fark ettim israrima ragmen o yone dogru yurdu ve biz onlarin ortsina geldigimizde gunes gozlugun altindan kadinlara istahla bakdigi dikkatimi cekdi.Bu adam doktor ayni zamanda niyetli sayet bu boyle yaparsa cahili ne yapar, Demak ki insan hamurunda bu var ve malesef biraz da terbiye,gorgu,dusunme yetenegi ! bir ata sozu sen atini iyi bagla komsunu hirsis belleme!!! yorum bomba
Öne çıkan mesajlar