Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Gitti gül gibi saçlarım. ühühü 3 numaraya vurdum geldim. Lanet olsun sana askerlik... Belime geliyordu nerdeysa ya. :(
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 eger sac yapin iyise yani on kisimlar duz ise gayet iyi duruyor 3 numara. ben yaklasik 5-6 yildir 3 numaradayim. hic uzatmadim oh mis.
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Dalga geçmeyin nan acım büyük. :(
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Flameoffear said: Dalga geçmeyin nan acım büyük. :( Kısa saç iyidir üzülme be hacı ne zaman gidiyon? Keşke yavaş yavaş kısaltsaydın :D
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Kasım celbine yolcuyuz. :D Ya aslında güzel oldu be. Dur bakalım alışınca uzatmam zaten bi daha. eheh
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 evet kafa tasida onemli 3 numarada. zaten bu yuzden hep 3 numara kestiriyorum saclari. hem kafa tasi, sac iyi duruyor hem de rahat. bu arada fotograf koyda gorelim nasil durdugunu ? ona gore yorum yapariz agali. kendini de pek kasma herkesin ne dusundugunu umursamaya baslarsan ohooo..
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Ben konyada 7 sene uzun saçlı dolaşmış adamım, takacak olsam hiç uzatmam aga.:D Foto işi zor be şimdilik, bakalım. sdf
cemad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 3 numara süper. ben de paso 3e vurdurudum ama iş için uzatıyorum biraz :( serseri imajı verio 3, kimse beğenmio büyüklerden :D
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 3 numaranin serserilikle ne alakasi var abi ? giyim tarzin ve hareketlerin nasil bilmiyorum ama alakasi yok bence.
Bella Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ben de bugün nerdeyse belime gelen saçlarımı kestiricem,kimbilir nolcak çünkü kuaförlerin ebat kavramı yok =(
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bella said: ben de bugün nerdeyse belime gelen saçlarımı kestiricem,kimbilir nolcak çünkü kuaförlerin ebat kavramı yok =( Kırıkları aldır zaten yarısı gider.
screwy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ginaly said: vurdurmayın beyler.bunu soylemeye gelmistim ki soylenmisi warmis
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Kirik degil de uclardan hafif topla de yoksa kirik diye koklere kadar iniyor herifler ahah.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 3 numaraya serseri diyip de uzun saça eyw diyen büyükler varsa tanışıp koruma altına alıp rare tür olarak sergilemek isterim.
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Topağımı uzun saç kısa saç atışmasına döndürmeyin argadaşım!1!
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Yakışmış yakışmış... Erkek adamın saçları kısa olur:D
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 konyada nassı uzun saclı gezdin ya ben ona takıldım ramazanda ordaydık sene bilemem kaçta nese su içioduk bi taşlamadıkları kalmıştı.
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 gösterip şu kadar kes diceksin keserken çığlık atıcaksın
Öne çıkan mesajlar