Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Gitti gül gibi saçlarım. ühühü 3 numaraya vurdum geldim. Lanet olsun sana askerlik... Belime geliyordu nerdeysa ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 nokia 3310 smileyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Birçok gidenn memnun ki yerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 eger sac yapin iyise yani on kisimlar duz ise gayet iyi duruyor 3 numara. ben yaklasik 5-6 yildir 3 numaradayim. hic uzatmadim oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Dalga geçmeyin nan acım büyük. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 kafatası önemli kafa tası 3 numarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Flameoffear said: Dalga geçmeyin nan acım büyük. :( Kısa saç iyidir üzülme be hacı ne zaman gidiyon? Keşke yavaş yavaş kısaltsaydın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Kasım celbine yolcuyuz. :D Ya aslında güzel oldu be. Dur bakalım alışınca uzatmam zaten bi daha. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Askerlik böyle adam eder işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Sakal bırak gidene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 evet kafa tasida onemli 3 numarada. zaten bu yuzden hep 3 numara kestiriyorum saclari. hem kafa tasi, sac iyi duruyor hem de rahat. bu arada fotograf koyda gorelim nasil durdugunu ? ona gore yorum yapariz agali. kendini de pek kasma herkesin ne dusundugunu umursamaya baslarsan ohooo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Ben konyada 7 sene uzun saçlı dolaşmış adamım, takacak olsam hiç uzatmam aga.:D Foto işi zor be şimdilik, bakalım. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 3 numara süper. ben de paso 3e vurdurudum ama iş için uzatıyorum biraz :( serseri imajı verio 3, kimse beğenmio büyüklerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 3 numaranin serserilikle ne alakasi var abi ? giyim tarzin ve hareketlerin nasil bilmiyorum ama alakasi yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ben de bugün nerdeyse belime gelen saçlarımı kestiricem,kimbilir nolcak çünkü kuaförlerin ebat kavramı yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 vurdurmayın beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bella said: ben de bugün nerdeyse belime gelen saçlarımı kestiricem,kimbilir nolcak çünkü kuaförlerin ebat kavramı yok =( Kırıkları aldır zaten yarısı gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ginaly said: vurdurmayın beyler.bunu soylemeye gelmistim ki soylenmisi warmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Kirik degil de uclardan hafif topla de yoksa kirik diye koklere kadar iniyor herifler ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 3 numaraya serseri diyip de uzun saça eyw diyen büyükler varsa tanışıp koruma altına alıp rare tür olarak sergilemek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Topağımı uzun saç kısa saç atışmasına döndürmeyin argadaşım!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Yakışmış yakışmış... Erkek adamın saçları kısa olur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Satsaydın bari saçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 konyada nassı uzun saclı gezdin ya ben ona takıldım ramazanda ordaydık sene bilemem kaçta nese su içioduk bi taşlamadıkları kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 gösterip şu kadar kes diceksin keserken çığlık atıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar