Kspong Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Ultimanın eski günlerini yaşamak için herkezi nebulaya davet ediyorum bende yeni başladım şuanda oyuncu sayısı artıyormuş serwerda yawaştan 156 oyuncu sayısını akşam 100 kişi daha artarsa emiynimki eskiyi özliyen herkez gelicektir bi gayret gelin.. Bu bir reklam degildir sadece ultimanın canlanmasını istiyen biriyim wowdan sıkıldım ve ultimanın eskisi gibi olması için gayret gösteriyorum eski zamanları ancak nebulada yaşiyabilirmişiz gibi geliyor ph diye birşey yok eskisi gibi zor skil kasmak herşey adil ve kapanmıyacak bir serwer saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 şu bizim paticik tayfası 10-15 kişi bi yerde başlasa direk gelirim acımam avaholm da öle bi gaz yaşanmıştı fakat bi türlü açılamadığından milletin hevesi kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 duyduğuma göre nebula ismini değiştirmiş. -nebulag olcakmış. ciyem arkadaş söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Böjeek said: duyduğuma göre nebula ismini değiştirmiş. -nebulag olcakmış. ciyem arkadaş söyledi Bu espriyi duyduğumda ortaokuldaydım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ay evet çok iğrencim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 kim kasar şimdi o kadar skil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ph warsa arka planda koyar kasarım yoksa benden pas =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 şaka bi yana da wowdan bende sıkıldım bu ara. güzel bi server olursa başlayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 lotroya başlayın.çokzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 kasılmıs pure mage var sadece resisti 45 diger skilleri 100 satayım sana bosuna kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Osiye başlıyorsanız buyrun gelin , ama free shard topiclerini buraya açmıyoruz arkdaşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar