Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ilk 3dakikaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 leo franco'nun pozisyonuna kırmızı kart değil diyecek kimse var mıdır? dediğim gibi , bir gün de galatasaray/fenerbahçe bizim maçlarımızda hataya kurban gitse. nerde o günler :) rıdvan bi penaltı daha verdi de abartmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 var, ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 körü körüne fanatikleri seçiyorum bu şekilde , iyi oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 tunch said: leo franco'nun pozisyonuna kırmızı kart değil diyecek kimse var mıdır? dediğim gibi , bir gün de galatasaray/fenerbahçe bizim maçlarımızda hataya kurban gitse. nerde o günler :) rıdvan bi penaltı daha verdi de abartmasın :) öncesinde ernst eline çarparak önüne alıyor topu. bunu görmüyorsan ne diyebilirim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Oynamadan ezmek bu oluyor sanırım. Paso bjk atak yaptı diye gözüktü ama sonuç tam tersi oldu. Önemli olan bu tip maçlarda bile kazanabilmekti o da oldu nihayet. Ayrıca franconun dışarda tutmasından önce topu orada bariz ernst in eli var. Pozisyona nasıl baktığına bağlı biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ya şu maçta da hakem tartışılmaz ki. 3-0 yani. 3-0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 öncesinde elle aldığı için mi vermiyor yani kırmızıyı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 diyebilecek bişey yok zaten. ama Allah bir fakir edebiyatı öğretmiş beşiktaşlılara.. düşman başına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ceza sahasindan cikinca gogsune carpiyo top. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 4 kere izledim pozisyonu. çizgiye kadar elinde top, sonra da dikkat ediyo, bırakyo topu çizgide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 tunch said: öncesinde elle aldığı için mi vermiyor yani kırmızıyı? :) saygılar, iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 fede said: 4 kere izledim pozisyonu. çizgiye kadar elinde top, sonra da dikkat ediyo, bırakyo topu çizgide. Bizim gibi uzaktan, kamerayla falan da bakmıyo. 15cm öteden bakıyor. Yeni doğmuş bebekler 20 cm uzağı görebiliyorken, sanırım bir kaleci çizgiyi görmüştür orada ve bırakmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Khelben, lütfen objektif ol, bilinçli kapanmakla top yapmak arasındaki farkı futboldan anlayan herkes bilir ki gs top yapamadı bjk nin 2.golu yemesine kadar, gs abartıldığı kadar iyi diil, bu maçta da görüntü yok.keita hariç hırpalayan adam da yok.beşiktaşta varmıydı dersen olsa zaten böyle olmazdı maç 3tane yesek bile 1 tane atardık. beşiktaşın neresinden bakalım bobo nobre sakatlıktan çıkmış veya çıkmamış gibi, holosko yedek, tello yol yorgunu ki haklı oynatmamakta, delgado ibrahim toraman sakat , geçen senenin şampiyonlukta en büyük pay sahibi adamlar yok takımında olanlar hazır diil, buna rağmen rüştüye rağmen elinden geleni yaptılar sahadakiler.cidden toparlanana kadar normal böyle skorlar diyorum. mustafa denizli nin zaten ben artık beşiktaştan gitmeye çalıştığını düşünüyorum ciddi olarak neyse tebrikler gs ye abartı iyi olmasa da hoş maçtı yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Tamam artık beşiktaşlılar 2 sene ağlarlar bu maça kırmızı kırmızı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 caktık ama besiktaslılar haklı(haklı diyin de sussunlar artık su besiktaslılar bi susamıyo arkadsım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 DoubleW said: Khelben, lütfen objektif ol, bilinçli kapanmakla top yapmak arasındaki farkı futboldan anlayan herkes bilir ki gs top yapamadı bjk nin 2.golu yemesine kadar, gs abartıldığı kadar iyi diil, bu maçta da görüntü yok.keita hariç hırpalayan adam da yok.beşiktaşta varmıydı dersen olsa zaten böyle olmazdı maç 3tane yesek bile 1 tane atardık. galatasaray bilinçli kapandı ama defans zaaflarından dolayı bunda başarısız oldu onu inkar etmiyorum. mesela 45-55 arası ben uyudum kaleci servet balta aşık paslaşmasından. ilk yarı didindi beşiktaş 2. yarıda gole kadar bi çaba vardı sonra oda yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Khelben anlaşamadığımız nokta , ben gs kapanmadı diyorum tempo düşürmeye çalıştı diyosan kabulum, ama top dolaştıramadılar ki ardanın eksikliği ve muhakkak yorgunluğu hissedildi.orta sahanız arda hariç top dolaştırıcak yapıda diil göbekten bahsediyorum.Mehmet topal ve mustafa sarp buna müsait diil.bunun eksikliğini çektiniz özellikle keitada yorulunca oyunun kontrolu tamamen gitti, bu da sizin kapanma dediğiniz şey ama yok öyle bişey.bana göre bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 şöyle dersek anlaşıcaz sanırım. galatasaray tempo düşürdü, defansta pas yaptı (bnu inkar ediceğini sanmıyorum) topu ileri çıkarırken çıkaramadıımızdan dolayı size pozisyon verdik. top ileri geçtiğinde zaten 2 kontra golü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 tunch said: öncesinde elle aldığı için mi vermiyor yani kırmızıyı? :) Pauashasj Şimdi ilk hareket olduunda oyunun durması lazım.ondan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 tunch said: öncesinde elle aldığı için mi vermiyor yani kırmızıyı? :) turk mantigi, hakem mantigina gore hayir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 evet khelben:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 arda hic ama hic oynamayinca, elano girdikten 10 dk sonra bile topa dokunmamis olunca, gs 2 kurus top yapamadi iste. Arda en yakin zamanda kendine gelir insh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 en son elle oynadığı yer çizginin üzeri veya içiyse pozisyon devam, dışında birazda olsa müdahelesi varsa elle kırmızı kart verilip atılması laızm ki onu incelerler tv de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 güzel yenmi$iz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar